Színház

Whirling

előadás, 2012.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Whirling öt táncosa folyamatosan feszegeti fizikai korlátait, önmagukból és egymásból nyert energiájuk állandó megosztásával és újrahasznosításával. A vitalitás, az egyszerűség és a nyers erő olyan élő energiamezőként jelenik meg a színpadon, melynek egyik végpontján a különböző egyéniségek állandóan konfrontálódnak egymással, a másik szélén pedig ott egy csendes, nyugodt, idilli hely, egy menedék, ahol legszívesebben mindenki álomra hajtaná a fejét. Mindez John Zorn fantasztikus zenéjével!

Eléonore Val?re-Lachky a brüsszeli P.A.R.T.S.-ban végzett, majd a Wim Vandekeybus vezette Ultima Vez társulat tagja volt. Dolgozott Michele Anne de Mey-jel, a Sinfonia Eroica című előadással a Trafóba is eljutott. 2009-ben készült el első szólója Lands címmel. Az elmúlt években dolgozott a Ballets C de la B (B) társulatával, Smeds Ensemble-lal (FIN) és Isabella Soupart-ral (B). Jelenleg a belga Needcompany tagja.
A magyar közönség már többször láthatta koreográfiáit a Budapest Tánciskola diákjaival On Friskin (2008), Skonifrin (2009), Time strecher (2010).

A(z) Trafó előadása

Stáblista:

Hozzászólások