Színház

Worldwideheroshow

előadás, 2009.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Le a megasztárokkal! Le a celebekkel! Keressük a dicső múlt hősét, a mindennapok hősét, az igazi alternatív hőst, az antihőst, a botrányhőst, a cyberhőst, az elfelejtett hőst, az erotikus hőst. A hősszerelmest, az igazi békebeli hőst, a kisvárosi hőst, a kocsmahőst, a mesehőst, a mozihőst, a negatív hőst, a nemzeti hőst, a népi hőst, a plázahőst, a regényhőst, a szájhőst...
A SPACE színházi hőstehetség-kutatója játékos-interaktív formában váltja valóra Andy Warhol jóslatát a mindenkinek kijáró 15 percnyi világhírről. A nézők a szereplők értő segítségével kipróbálhatják magukat egy személyre szabott hősszerepben, és miután kiállták a próbát, hősként ünnepeltethetik magukat, és sütkérezhetnek a "világhírben" néhány percig, bekerülve a worldwideheroshow virtuális pantheonjába - egészen addig, amíg át nem adják a helyüket a reménybeli hősök következő csapatának. A hősvetélkedő fordulói óránként, 20.00, 21.00 és 22.00-kor kezdődnek. A megjelentek számától függően a nézők a jegyükön lévő kezdési időpont előtt fél órával már bejöhetnek a terembe, és az egy órás interaktív játék elteltével nézőként bennmaradhatnak. Az esetleges, bár remélt tumultust elkerülendő, a hősjelölt csoportokat színes karszalagokkal fogjuk megkülönböztetni. A csoportok tagjai a jegyükön lévő kezdési időponttól egy óráig elsőbbséget élveznek a játékban.

Az Ardai Petra és Luc van Loo alapította SPACE színház 2007 áprilisában mutatkozott be Budapesten az Emlékmű a jelennek című köztéri hangjátékkal a Trafóban. A 2008-as Low Fesztivál keretében bemutatott Holland Cunami című "áldokumentarista krízis-színházi" előadásuk, amelyet eredetileg a Keleti pályaudvaron adtak elő, nagy sikerrel szerepelt Pécsett, Sopronban a VOLT Fesztiválon, a szegedi Thealteren, a Szigeten és Debrecenben az Alternatív Színházi Szemlén is.

A(z) Trafó előadása

Bemutató időpontja:

2009. április 27., Trafó

Stáblista:

Hozzászólások