Zenekar

Audiopoéta


Még nincs szavazat!

Légy te az első!

2018 januárjában, begipszelt lábbal mondott fel véglegesen munkahelyén, hogy minden erejét a zenébe és mozgókép világába fektethesse.
1993-2013
93’ januárjában született Budapesten. Gyerekkora igen szegényesnek mondható, már az iskolában, a családjától nem megkapott figyelemért küzdött. Kis kora óta írt verseket a körülötte és benne zajló érzelmekről. 13 éves volt, mikor az első zenés versét készítette. Elég kezdetleges volt és elhanyagolható. 18 évesen, anyukája halálakor teljesen megváltozott a világa, a zene egyre fontosabb szerepet kezdett betölteni az életében. Egyre több és több, jobb és jobb lett, így elkezdte publikálni őket a legnagyobb videómegosztó portálon.
2013-Napjainkig
Rengeteg remek embert és élményt ismert meg a zene miatt, így elhatározta, hogy hivatásszerűen is foglalkozni fog vele. Egyetlen hivatalosan kiadott albuma sincs, viszont a Youtube felületén már majdnem 90 zeneszámot publikált, és jelenleg is havi aktivitással érkeznek az újabb zenék, klipek.
A zenekar
2018 Februárjában az Audiopoéta produkció zenekari formációvá nőtte ki magát:
Belényi Mihály - vaker
Szalay Zsolt - dob
Partos Bence - gitár
Kovács Dávid - bass
Minya Vivien - ének
Baracskay Rita - szaxofon
Klipek/Zenék
A zeneipar és youtube-os közös ismeretségből, kialakult egy barátság, közte és Dancsó Péter (Videómánia) között. A klipeket együtt csinálják harmadik barátjukkal, Pátzay Ádámmal. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a klip és a zene, külön-külön is elismerést váltson ki a közönségből.


Hozzászólások