Zenekar

Fat Mo's Band



Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Fat Mo's Band, az időutazó zenekar, évi 365 koncerttel!:)


A Fat Mo's Band egy kicsit a múltból, egy kicsit a jelenből, és ha hiszünk az élőzene reneszánszában, akkor a jövőből is jelentkezik!


A legendás belvárosi szórakozóhely (Fat Mo's Music Pub) házi zenekara estéről-estére varázsolja el muzsikájával a nagyérdeműt az év minden napján. A kilenc tagú csapat a sportból jól ismert rotáció segítségével tartja fent lendületét, az egyébként sok-sok helyen máshol is megforduló session-zenészek a legkülönfélébb felállásokban játszanak a triótól egészen a nagyzenekarig.


Zenei időutazásuk természetesen harmóniában áll a hely szellemével, hiszen a „Volt egyszer egy Amerika” világa, a klasszikus szeszcsempész-korszak enteriőrje megadja a kiindulópontot mind zenei, mind stílusbeli értelemben.


Az 1920-as évek zenéjétől eljutunk egészen napjainkig. A jól ismert világslágereket Fat Mo's Band-re hangszerelve hallhatja a közönség, a különféle felállásoknak köszönhetően kétszer ugyanúgy egészen biztosan nem hangzik el ugyanaz a dal.


A koncertek 20:30-kor kezdődnek az év minden napján, szezonban természetesen jól ismert Fat Mo's Music Pubban, nyáron pedig a két évvel ezelőtt megnyílt Fat Mo's Gardenben muzsikál a csapat.


A Fat Mo's Band teljes felállása:


Németh-Szabó Mariann – ének
Palcsák Molnár Viktória – ének
Szabó Péter – zongora
Szabó Tamás – zongora
Papp Zoltán – gitár, basszusgitár
Borbély Tamás – gitár
Rónai Zsolt – gitár
Németh-Szabó Tamás – dob, cajon
Bokros László – dob, cajon, zenekarvezető


Hozzászólások