Zenekar

Officina Mariae



Még nincs szavazat!

Légy te az első!

(Officina Beatissimae Virginis Mariae



Az Officina Mariae egy olyan szellemi műhely, mely egész Magyarországon és a magyarlakta területeken jelen kíván lenni és az Istenszülő Mária lelkületének életadó erejével behálózza azt. Főleg lelki értelemben véve szeretné erősíteni a Szent István által Szűz Máriának felajánlott ország polgárainak 'máriás' tudatát.



Tagjai: magyar művészek, akik tehetségüket és művészi képességeiket alázattal tudják Mária és 'polgártársaik' szolgálatába állítani: alkotómunkájukkal, emberi magatartásukkal példát mutatva és reményt adva az élet terhei és a sok megpróbáltatás alatt roskadozó világnak.



Tevékenységükben a legfontosabb a szolgálat és nem a látványos kiemelkedésre törekvés - a Műhely munkatársai ugyanolyan emberek, mint bárki más, félelmekkel, belső és külső bajokkal küzdő halandók. Ugyanakkor hisznek abban, hogy egymás kezét fogva, az Isten Országa felé vezető úton egymást támogatva, mindig egy kis lépéssel közelebb juthatnak a Célhoz. Negyedévente tartanak lelki és konzultációs - koordinációs napot, imádságos együttlétben. A köztes időkben pedig a Mária Műhelye követeiként járják az országot, előadásokat, koncerteket, kiállításokat és elmélkedéseket szerveznek és rendeznek.

Hozzászólások