5 dolog, amit nem tudtál a Hős6os: Baymax visszatér című sorozatról

Tudni szeretnéd a legütősebb titkokat a Disney új animációs szuperhős-sorozatáról, a Hős6osról? Felfedezd a sorozat készítőinek 10 kulisszatitkát Hiroról, Baymaxről és a többi zseni barátról!

A sorozat közvetlenül ott veszi fel a fonalat, ahol az akadémia által díjazott WaltDisney Animációs Stúdió Hős6os című játékfilmje befejeződött. Számos izgalmas kaland vár rátok, melyekre a 14 éves géniusz Hiro, és hűtársa, a csúcstechnológiás robot, Baymax kalauzol el benneteket.

Tudni szeretnéd a legütősebb titkokat a Disney új animációs szuperhős-sorozatáról, a Hős6osról? Felfedezd a sorozat készítőinek 10 kulisszatitkát Hiroról, Baymaxről és a többi zseni barátról!

1.) A történet ott folytatódik, ahol a film véget ért
A Hős6os sorozat hat szuperhős történetét mutatja be a fiktív, San Fransokyoban. Emlékeztek még a Disney szuper filmjére ugyanezzel a címmel? Valójában a sorozat ott kezdődik, ahol ez a film véget ért.
„A film utolsó képkockája az, hogy hőseink a kamerába ugranak. Úgy éreztük, hogy ezzel el is tudnánk kezdeni a sorozatot, visszahozhatnánk azokat a karaktereket, akiket a nézők ismernek és szeretnek. Ugyanakkor a mi feladatunk az, hogy újjáépítsük Baymaxet és a szuperhőscsapatot, akiknek minden kétséget kizáróan el kell hinniük magukról, hogy az ő sorsuk a szuperhős lét.” – elevenítette fel a producer Mark McCorkle.

2.) Van néhány új, baljós főgonosz
A Disney izgalmas, animációs sorozatai nem lennének teljesek a rengeteg új, fura karakter nélkül.
„Számtalan új főgonoszunk van a Hős6os első évadában. Néhányan közülük elég komolyak és ijesztőek, míg mások őrültebbek.” – mondta Mark McCorkle.

3.) Az egyik főgonosz neve titkot rejt
Az első évad egyik gonosz főellensége Obake neve titkot rejt. „Obake” japánul annyit jelent: szellem.
„Nagyon mulatságos volt, amikor létrehoztuk ezeket az őrült gonoszokat. Mint ahogy az is, ahogy megteremtettük az eredet-sztorijukat, amiket hamarosan ti is láthattok.” - mondta Mark McCorkle.

4.) Rengeteg új helyszínen tűnnek fel hőseink
A producer, Bob Schooley elárulta: San Fransokyo egy kitalált hely, ahol animált hőseink kalandoznak, de azt tudtátok, hogy a város neve Tokyo és San Francisco neveiből áll össze? Ha megnézitek San Fransokyot, egy nagyon király és érdekes várost láttok. Többet szerettünk volna megmutatni belőle, felfedezni olyan környékeket is, amiket a nézők még nem láthattak.”

5.) Az animációt a világ művészei inspirálták
Miközben a sorozatot nézitek, próbáljátok kiszúrni, hogy milyen művek inspirálták az alkotókat. „Nagy hatással volt ránk a Disney 101 Kiskutya érája, valamint a modern japán animék.” – rántja le a leplet a producer Nick Filippi.
A sorozat kézzel rajzolt, ezért úgy néz ki, mint a Disney 60-as, 70-es évekbeli világa, de inspirációul szolgált még jó pár XX. századi japán rajz is.

Ne maradjatok le Hiro és Baymax legújabb kalandjairól, október 15-től lesz látható a Disney Channel-en!