A kultúra otthonai fotós szemmel

Ha te is szeretsz fotózni, járj nyitott szemmel és kapd lencsevégre Kecskemét kulturális intézményeit, színházait, múzeumait, művészeti alkotóműhelyeit!

„Igaz, a COVID járvány miatt városunk kulturális intézményei is zárva tartanak, de ezek az épületek kívülről is számos szépséget rejtenek.

Ezért a Magyar Kultúra Napja alkalmából fotópályázatot hirdetünk diákok számára A kultúra otthonai fotós szemmel címmel” – olvasható a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. pályázati kiírása.

„Ha Te is szeretsz fotózni, járj nyitott szemmel a városban és kapd lencsevégre Kecskemét kulturális intézményeit, színházait, múzeumait, művészeti alkotóműhelyeit! Keress olyan apró részletet, amit a járókelők lehet, hogy észre sem vesznek! Fotózz olyan különleges szemszögből, ami másnak eszébe sem jutna!” – biztatják a potenciális pályázókat a szervezők.

Forrás: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft.

 

Az egyedi látásmódot tükröző, sajátos hangvételű fotókat 2021. január 15-ig várják az ilona.csizmadia@hirosagora.hu e-mail címre. Idén csak külső felvételekkel lehet nevezni, mivel a pályázóknak nincs lehetőségük az intézmény látogatására. A részletes pályázati feltételek a Hírös Agóra honlapján olvashatók.


(via Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft.)