A legjobb családi filmek szombatra

Levetítik a Kapd el a kölyköt! című filmet, a Rio második részét, a Hangyaboy-t, a Lemony Snicket - A balszerencse áradását, a Charlie és a csokigyárat, a Csodacsibét, a Barátom Knertent és a Dínó kalandot.

Kapd el a kölyköt!

Filmcafe - október 20., 12.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tizenkét éves Maddy ügyes hegymászó, akárcsak az édesapja, akit súlyos baleset ért. A családnak azonban nincs elég pénze a műtétre, ezért Maddy azt találja ki, hogy kirabolja az anyja által védett bankot. A tökéletes tervhez két barátjára is szükség lesz, akiket édes hazugságokkal vesz rá az együttműködésre.

Rio 2.

Mozi+ - október 20., 12.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Azúr és Csili boldogan él három fiókájával Rio de Janeiro egyik lakályos fakoronáján. Csili szerint azonban a kicsiknek hasznára válna, ha belekóstolnának az igazi madáréletbe is, jót tenne nekik egy kalandtúra az Amazonas vadonjában. A városhoz szokott családfő nehezen boldogul a dzsungelben, ráadásul találkoznak Csili elveszettnek hitt apjával. Eduardo örül, hogy teljes a család, de kritikus szemmel figyeli esetlen vejét. Azúr aggódni kezd, hogy a vadon hívó szava miatt elveszítheti családját.

Hangyaboy

Film Mánia - október 20., 13.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pelle egy átlagnál gyengébb 12 éves fiú átlagos életét élte: a többiek rendszeresen megverték, kigúnyolták. Egy nap azonban minden megváltozott. Miközben újfent a nagyobbak elől próbált elbújni, egy hangya megcsípte a nyakát. Az egyszerűnek hitt csípés azonban szuperképességek sorával ajándékozta meg, és nem kellett sok idő ahhoz, hogy Hangyaboy néven igazi szuperhősként szálljon szembe a gonosszal.

Lemony Snicket - A balszerencse áradása

TV2 - október 20., 13.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Baudelaire testvérek átélik minden gyermek rémálmát, elveszítik a szüleiket. A három gyermek, a 14 éves  feltaláló, Violet, a 12 éves könyvmoly, Klaus és a mindenevő 1 éves Sunny Olaf grófhoz kerül, akinek a gyermekek pénzére fáj a foga. Olaf gróf miden trükköt bevet, hogy az árvák vagyonához jusson.

Charlie és a csokigyár

VIASAT3 - október 20., 15.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A csokigyár, amelyről a szegény családban élő Charlie álmodik, borzasztóan titokzatos. Tizenöt éve senki nem látott egyetlen munkást se bemenni, se kijönni, nem látták a csokoládégyáros Willy Wonkát, csak az irtózatos mennyiségű csoki áramlik ki a gyárból. Azután fantasztikus hír röppen világgá: Willy Wonka bejelenti, hogy kinyitja gyára kapuit az öt szerencsés nyertes előtt, aki egy-egy aranyjegyet talál csokoládéja csomagolópapírjában. Charlie is a kevés kiválasztott közé kerül.

Csodacsibe

RTL Klub - október 20., 16.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kotlik Csöpi, a kis csibe hatalmas pánikot okoz, amikor mindenkit riadóztat, mert a fejére pottyant az ég egy darabja. Természetesen senki nem hisz neki, s nagy bánatára még édesapja is azt gondolja, hogy valami nincs rendben nála, és valójában egy közönséges makk esett a fejére. A kisváros lakói a kezdeti pánik után egyszerű bolondnak könyvelik el a jóravaló baromfit, akinek igencsak igyekeznie kell, hogy visszanyerje édesapja bizalmát. Már-már sikerül is neki, amikor megtörténik a baj: már megint furcsa dolgok potyognak az égből és hamarosan az is kiderül, hogy hatalmas veszély fenyegeti a várost. Ám erről egyelőre csak Csöpi és barátai tudnak, hiszen úgysem hinne nekik senki. 

Barátom Knerten

m2 - október 20., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kemény, csintalan, gyors észjárású és bátor fiú, Lillebror új helyre költözött családjával, még nem ismer senkit, és csak a gallyból épített Knerten az egyetlen - képzeletbeli - barátja. Lillebror szülei egész nap dolgoznak, a fiúnak magának kell gondoskodnia szórakozásról, ezért Knertennel tölti az idejét, és ismerkedik meg a mindennapi élet izgalmával és drámájával. 

Dínó kaland

Minimax - október 20., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Három jó barát a játék hevében aktivál egy időgépet, ami visszaröpíti őket a dinoszauruszok korába. A tojás formájú időkapszulából kilépve egy T-Rex-szel találják szembe magukat. Az őslény megvan róla győződve, hogy a három gyerek az ő kicsinye, ezért mindent elkövet, hogy megvédje őket a rájuk leselkedő többi dínótól.