A legjobb gyerekműsorok vasárnapra

Levetítik az Alice Csodaországbant, az Egértanyát, az Agymanókat, A Madagaszkár pingvinjeit és a Garfield című filmet.

Sam - Kismadár nagy kalandja

Film+ - május 27., 9.00
6 éven felülieknek ajánlott!

Yellowbird egy iciri-piciri kismadár, akinek semmi keresnivalója az elvándorló madár raj élén. A madár, aki soha nem tette ki a lábát fészekből, és nincs családja se, elindul, hogy egy saját családot találjon magának. 

Alice Csodaországban

RTL Klub - május 27., 15.40
12 éven felülieknek ajánlott!

Alice tizenkilenc éves, felnőtt lány. Férjhez akarják adni, ám egyetlen porcikája sem kívánja, hogy a csúnya, ellenszenves fiatalemberhez menjen hozzá. Szerencsére a lánykérést megzavarja a Fehér Nyúl felbukkanása. Alice persze utána iramodik, és hamarosan újra annál a bizonyos üregnél találja magát, amelybe sok évvel ezelőtt beleesett. A történelem ismétli önmagát, Alice megint Csodaországban találja magát. Ám Csodaország már nem olyan, mint régen. Az első látogatása óta minden a feje tetejére állt. Ő az egyetlen, aki megszabadíthatja a világot a zsarnok Vörös Királynő rémuralmától. 

Egértanya

Paramount Channel - május 27., 15.50
12 éven felülieknek ajánlott!

A történet egy kisegérről szól, aki egy kedves, régi házban éldegél. Egy napon aztán meghal a ház tulajdonosa és rövidesen új lakók költöznek a helyére. Ezeknek az újonnan érkezetteknek viszont nincs ínyére, hogy egy fedél alatt éljenek egy egérrel, így mindent elkövetnek, hogy megszabaduljanak tőle. Egerünknek azonban feltett szándéka, hogy régi otthonában marad és nem hagyja magát. 

Agymanók

Cool - május 27., 16.55
6 éven felülieknek ajánlott!

A tinédzserkor gyakran döcögős és akadályokkal teli. Nincs ez másként a fiatal lány, Riley esetében sem, akinek csendes, kertvárosi élete a feje tetejére áll, amikor édesapja a nyüzsgő San Franciscóban kap munkát. Mint mindannyiunkat, Riley-t is az érzelmei vezérlik - ők Derű, Bánat, Harag, Majré, Undor. Az érzelmek a Riley agyában található Központban laknak, mindennapi munkájuk során pedig azon dolgoznak, hogy a lányt átvezessék a mindennapok kihívásain. Ahogy Riley az érzelmeivel küzdve próbálja megszokni San Franciscót, a Központban kitör a káosz. Bár Derű, Riley elsőszámú és legfontosasbb érzelme megpróbálja a dolgok pozitív oldalát láttatni, összetűzésbe kerül a többi érzelemmel, akik másként vélekednek arról, hogyan kell viselkedni egy új városban, egy új otthonban és egy új iskolában. 

A Madagaszkár pingvinjei

Prime - május 27., 17.25
6 éven felülieknek ajánlott!

A szuperkémek nem az égből pottyannak, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el - talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíti erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen. A két cég munkamódszerei meglehetősen különböznek, de ha le akarják győzni ravasz ellenségüket, akkor mégis vállt vállnak, szárnyat szügynek vetve kell harcolniuk. Különben a világ furcsa változásokon mehet keresztül. 

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból

SuperTV2 - május 27., 18.50
12 éven felülieknek ajánlott!

Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raphael nyáron visszatérnek a mozikba, hogy még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel vegyék fel a harcot April O'Neil, Vern Fenwick és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal. 

Garfield

Prime - május 27., 19.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Garfield számára az élet nem is lehetne tökéletesebb. Minden nap ledobja magát a fotelba a tévé előtt, nekilát a lasagna-lakomának, és közben szívja imádott gazdája, Jon vérét. Azután egyik nap Jon beállít egy szeretnivaló, édes és butuska kutyával. A talpraesett macska először életében nem talál szavakat. Ubul érkezése persze felborítja Garfield tökéletes világát. Ezért mikor a kutyus eltűnik a gonosz Happy Chapman karmai közt, azt gondolhatnánk, Garfield örvendezik. Ám tőle szokatlan módon, tele energiával, bátorsággal és önzetlenséggel, kiragadja saját magát lusta életéből, és akcióba lép.