A suli első napján menő sorozatokkal vár a Minimax

Szeptembertől még több újdonsággal és számtalan premierrel vár benneteket a Minimax, köztük a legmenőbb mozifilmek sorozatváltozataival. Szeptember 3-án este rögtön három új sorozat indul, egymás után!

Az újdonságok közük a bemutatás sorrendjében első a DreamWorks animációs sorozatai közül a „Trollok - A dallam szól tovább”, szeptember 3-án 18:40-től. A sorozat a Trollok című mozifilm alapján készült, ám egy teljesen új fejezetet jelent égnek álló hajú hőseink világában. Az animációs sorozatban, hasonlóan a mozifilmhez, számtalan remek dal hallható majd.

Ugyanaznap, 19:10-től kezdi vetíteni a Minimax a közelmúlt egyik legaranyosabb animációs mozifilmje, a Végre Otthon! gyerekeknek szóló sorozatváltozatát. A címe: „Végre otthon - Tip és Oh kalandjai”. A sorozat persze most is pontosan ott folytatódik, ahol a film véget ért. Akik látták a mozifilmet, biztosan a sorozat rajongói lesznek. Mindeközben sok fülbemászó zene kíséri majd a páros nem mindennapi, azaz mindennapi kalandjait!

Még mindig szeptember 3-a. Este 19:35-től látható majd a Minimax első, élőszereplős sorozata, a „Gofri, a csodakutya”. A sorozat világviszonylatban is újdonságnak számít. Az idei év egyik legújabb és legtüneményesebb meséje egy család szórakoztató mindennapjait mutatja be az új családtagjukkal, Gofri kutyussal. Ám hamar kiderül, Gofri igazi rosszcsont, aki minden mókázásban benne van, és felforgatja új családja, sőt: a szomszéd Hobbs néni életét is. A történet pedig csak itt kezdődik, hiszen gazdái felfedezik: Gofri a rosszalkodás és farokcsóválás mellett még beszélni is tud!