Családi filmek a tévében hétfőre

Levetítik a Kacsameséket, a Macskafogót, a Csizmás, a kandúrt, a Repcsik második részét és a Nyuszi sulit.

Micimackó és a Zelefánt
Film+ - április 2., 9.00
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A Százholdas Pagony békéjét súlyos lábak dobogása zavarja meg. Valami félelmetes közeledik! Ami pedig félelmetes, az talán a Zelefánt. A Zelefántot ugyan még senki sem látta, de már mindenki róla beszél. Régi barátaink, Micimackó, Malacka, Nyuszi, Tigris, Füles és a többiek a szörnyű eseményre készülnek: amikor szembe kell majd nézniük azzal, amiről mindenki tud valami fontosat, csak azt nem tudja senki, hogy mi lehet az. A Százholdas Pagony lakói elindulnak, hogy elfogják a rettegett lényt. 

Judy Moody és a nem nyamvadt nyár
TV2 - április 2., 9.30
12 éven felülieknek ajánlott!

A harmadikos Judy Moody megtervezi élete legizgalmasabb nyári szünetét. Barátai távollétében azonban nélkülük kell boldogulnia, ezért kitalál egy versenyt, s miközben a pontokat gyűjtik, átélhetik életük legemlékezetesebb nyarát. Judy-nak persze kezdetben semmi sem sikerül, ám amikor úgy dönt, hogy segít az öccsének elkapni a várost félelemben tartó nagylábút, elkezdődik végre az igazi kaland.

Mr. Magorium meseboltja
Filmcafe - április 2., 11.00
12 éven felülieknek ajánlott!

Mr. Magorium meseboltja a legkülönösebb, legfantasztikusabb és legcsodálatosabb játékbolt a világon. Mi több, ezen a varázslatos helyen életre kelnek a játékok - hiszen maga a bolt is eleven lényként viselkedik! Azért, hogy a vásárlók előtt is felfedje a csodát, az üzlet csak egy dolgot vár cserébe: hinniük kell benne. Csakhogy a mágikus, ám öntörvényű áruda igencsak zokon veszi, mikor Mr. Magorium bejelenti, hogy vezetését átadja Molly Mahoneynak, és az egykor színpompás és életteli játékok egyszerre szürkévé és hétköznapivá válnak. Molly, csak a kilencéves Eric és a kétkedő könyvelő, Henry, a Mutáns segítségére számíthat.

Kacsamesék: Az elveszett lámpa kincse
TV2 - április 2., 11.25
6 éven felülieknek ajánlott!

Dagobert bácsi hosszú keresés és kutatás után Csali baba, a híres rabló ruhás ládáját találja meg. Az egyik kabát zsebében egy titokzatos térképet találnak, aminek alapján kincsvadászatra indul a csapat. De nem csak a kacsák keresik a varázslatos kincset, de a kis csapatnak ügyes vetélytársa is akad. A közkedvelt sorozat izgalmas, önálló mozi változata.

Macskafogó
SuperTV2 - április 2., 14.05
6 éven felülieknek ajánlott!

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkos szolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabovszkyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz. 

Állati csetepata
m2 - április 2., 15.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Egy varázslatos messzi vidéken békésen éldegél egy csapat bárány. Egy napon azonban megzavarja békés életüket egy csapat farkas, akik a környékükön vernek tábort. Szürke, a fiatal farkas hamarosan megtapasztalja, milyen nehéz is báránybőrben élni, miután báránnyá változik. 

Csizmás, a kandúr
TV2 - április 2., 15.45
6 éven felülieknek ajánlott!

Kandúr San Ricardo falu árvaházában nevelkedik, itt barátkozik össze Tojás Tóbiással. Arról álmodnak, hogy megszöknek, ám nem sikerül a terv, és emiatt összekülönböznek. Egy napon Kandúr megment a dühöngő bika elől egy fehércselédet. A falu népe hősként ünnepli, ekkor kapja kackiás kalapját és a legendássá vált csizmáját - így lesz belőle Csizmás Kandúr. Újra felbukkan Tojás Tóbiás, aki a varázsbabot akarja megszerezni. Csizmás Kandúr és a csinos macskalány, Cicus segítségét kéri. Dolgukat megnehezíti a két gonosztevő, Jani és Juli felbukkanása. 

Jégkorszak - Húsvéti küldetés
TV2 - április 2., 17.30
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Ethel, a madármama egy kis időre rábízza Sid-re a tojásai őrzését. Mindez pedig annyira jól sikerül, hogy Sid rövidesen újabb és újabb megbízást kap, majd belendül számára a tojáskeltető biznisz. Ám rosszakarókból mindig akad, így amikor a húsvéti tojásoknak sorra lába kél, Clint, Manny és Diego azonnal a barátjuk segítségére sietnek...

Repcsik: A mentőalakulat
HBO - április 2., 18.35
6 éven felülieknek ajánlott!

Miután kiderül, hogy Rozsdás motorjában elöregedett az egyik alkatrész, veszélybe kerül a versenyzői karrierje. Egy kisebb baleset után pedig ráébred, hogy új tapasztalatokat kell szereznie, ezért, légimentőnek áll. Rozsdást a veterán mentőhelikopter, Penge erdőőr veszi a "szárnyai alá", hogy légitűzoltót faragjon belőle. Frissen szerzett tudására pedig nagy szüksége lesz, amikor a Dugattyúcsúcs Nemzeti Park lángba borul, ráadásul pont akkor, amikor egy fontos vendégekkel zsúfolt estély veszi kezdetét a közeli szállodában. 

Nyuszi suli
DUNA Televízió - április 2., 18.40
6 éven felülieknek ajánlott!

Max egy vagány, nagyvárosi nyuszi, aki egy véletlen baleset miatt egyszer csak egy húsvéti nyuszikat képző iskolában találja magát. Az iskola közelében él egy dörzsölt róka család is, akik el akarják lopni az arany húsvéti tojást a nyulaktól, mivel abban rejlik tapsifülesek ereje, ezáltal pedig véget vetnének a húsvéti ünnepnek is. Maxre és új barátjára, Emmyre, a kedves nyuszi lányra vár a feladat, hogy megmentsék a húsvétot és a többi kis nyuszit a ravasz rókáktól.