Családi filmek szombatra

A kicsiket a Toy Story 2., míg a nagyobbakat A hihetetlen család, a Vadregény, a Csillagpor, a 101 kiskutya, a Dr. Dolittle és a Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény várja.

A hihetetlen család

Paramount Channel - április 27., 13.20
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Mr. Irdatlan megbecsült és ünnepelt szuperhős volt egészen addig, amikor egy nap egy kotnyeles rajongója miatt majdnem tömegszerencsétlenséget okozott. A sajtó szította össznépi elégendetlenség nyomására a kormány úgy döntött, hogy megtiltja a szuperhősök ténykedését és ezzel egyidejűleg segíti beilleszkedésüket a normális társadalomba. Ezek után Mr. Irdatlan Bob Parr néven egy békés kertvárosban telepszik le szintén szuperképességű feleségével és gyermekeivel. Bob manapság már csak az unalom és az egyre növekvő zsírpárnák ellen harcol. Ám egy nap egy titokzatos megbízó jelentkezik nála és az akcióra éhes, félreállított szuperhős egy távoli szigetre indul, hogy végrehajtson egy szigorúan titkos megbízást. 

Vadregény

Viasat3 - április 27., 16.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Kedvelt mesehősök kelnek életre és keverednek új kalandokba a klasszikus Grimm-mesék e sajátos, modernizált keverékében. Többek között Hamupipőke, Piroska, Babszem Jankó és Aranyhaj története elevenedik meg, amelyet egy pékmester és feleségének élete foglal keretbe. Miután mindketten arra vágynak, hogy végre családjuk legyen, találkoznak a titokzatos boszorkánnyal, aki azonban megátkozza őket. Hogy megtörjék az átkot, kalandos útra indulnak a közeli erdő sötét titkokat rejtő fái közé.

Toy Story - Játékháború 2.

Film+ - április 27., 16.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Minő borzalom: Woodyt elrabolják! Számos rettenthetetlen és számtalan nagyon is rettenthető játék-pajtása, a félelmetes űrbigyó Buzz Lightyear vezetésével mentőexpedícióra indul. Ezúttal az igazi nagyvilággal kell szembeszállniuk: kamionokat térítenek ki útjukból, megostromolnak egy játékáruházat, megmentik Woodyt egy mániákus játékgyűjtő kezei közül, és Buzz Lightyear ősi galaktikus ellensége, a félelmetes Zurg sem ússza meg szárazon. 

Csillagpor

Film Now - április 27., 17.50
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Fal választja el a kisvárost a mágikus királyságtól. Egy nap hullócsillag esik le a falon túl. Tristan, aki reménytelenül szerelmes Victoriába, megígéri, hogy elhozza neki. Sikerül átjutnia a falon, de az igazi kaland csak most kezdődik. 

101 kiskutya

Cool - április 27., 18.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Roger (Jeff Daniels) és Anita (Joely Richardson) a parkban ismerkednek össze kutyáiknak köszönhetően. Szerelem első látásra, akárcsak a két dalmata között, akik hamarosan 101 pöttyös kiskutyával állítanak haza. Az idillnek azonban hamar vége szakad, a velejéig gonosz Szörnyella De Frász (Glenn Close) szemet vet a jószágokra, és elrabolja a kiskutyákat, hogy újabb szőrmebundát varrathasson magának...

Dr. Dolittle

SuperTV2 - április 27., 19.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A sikeres Dr. Dolittle (Eddie Murphy) egy nap döbbenten veszi észre, hogy gyermekkori adottsága hirtelen visszatért: ért az állatok nyelvén. Élete ettől kezdve örökre megváltozik. A kissé túlzottan öntudatos kutya és az arcátlanul pimasz tengerimalac személyében állandó, s igen beszédes társaságot kap, akik egy egész állatseregletet hoznak a nyakára: a jól szituált doki lakását hamarosan elárasztják a kacsák, galambok, birkák, kecskék, majmok, lovak, disznók, pingvinek. 

Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Cool - április 27., 20.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A II. világháború idején a Pevensie-gyerekeket vidékre küldik a németek bombázta Londonból. Peter, Susan, Edmund és Lucy a hóbortos Digory Kirke professzornál talál menedéket. Egyik nap Lucy, játék közben elbújik a hatalmas szekrényben, és váratlanul Narnia havas tájain találja magát. A csodálatos országot törpök, faunok, kentaurok és más különféle mesebeli lények népesítik be. Békés földjük azonban az örök tél, a jég és a fagy fogságában vergődik, a gonosz fehér boszorkány elátkozta őket. A legenda szerint négy gyerek hozza majd el a szabadulást számukra.