Családi filmek szombatra

A kicsiket a Balto 2: Farkaskaland és a Merida, a bátor, míg a nagyobbakat a Hannah Montana: A film, az Egy igazán csodás nap, a Zűrös kamaszok, az Alvin és a mókusok, A hihetetlen család, valamint a Thor és az óriások várja.

Balto 2: Farkaskaland

Minimax - július 20., 9.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Balto apa lesz, és a kölykök - Aleu kivételével, jó helyekre kerülnek. Ám a kis Aleu rájön, hogy őt sosem fogják úgy elfogadni, mint a testvéreit, mert inkább farkasnak néz ki, mint kutyának. A feldúlt kölyök elszökik, hogy megkeresse élete értelmét, és meglelje igazi helyét a világban. Balto aggódik érte, és felkerekedik, hogy megtalálja Aleut. Így veszi kezdetét a nagyszabású farkaskaland Alaszka jeges rengetegein keresztül.

Hannah Montana: A film

Cool - július 20., 10.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Miley Stewart, azaz Hannah Montana teljes erővel küzd, hogy összeegyeztesse titkos popsztár-életét a magánéletével, amit igen nehéz, mikor már karrierje és népszerűsége az egekben szárnyal. Mikor már úgy tűnik, a popsztár-élet teljesen átveszi az irányítást magánélete felett, édesapja hazahozza a tinilányt szülővárosába, Crowley Cornersbe, hogy új életet kezdjen. Egy olyan mesés időszak következik, melyet még Hannah Montana sem tudott korábban elképzelni.

Merida, a bátor

Film Now - július 20., 11.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Fergus király birodalma a skót Felföldön terül el. A lánya, Merida hercegnő nem tiszteli a hagyományokat, a saját életét akarja élni. Szembeszáll a régi szokásokkal és a hatalmas hadurakkal, a masszív Lord MacGulfinnal, a mogorva Lord Macintosh-sal és a kötekedő Lord Dingwall-lal. A tetteivel akaratlanul is káoszba sodorja a királyságot és saját magát. Merida minden tudására szükség van, hogy megtörje a szörnyű átkot. Bátorságával példát mutat a népének, és elfoglalja méltó helyét a legnagyobb hősök sorában.

Egy igazán csodás nap

RTL II - július 20., 12.55
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Úgy látszik, nem kell ahhoz Jack Bauernek születnie az ember gyermekének, hogy egy igazán pocsék napja legyen. A 12 éves Alex úgy érzi, mintha minden nap ballábbal kelt volna fel. A családja pedig meg van győződve róla - mivel nekik még soha nem volt rossz napjuk -, hogy Alex-szel van a bibi. Amikor Alex tudomására jut a születésnapi bulija előtt egy nappal, hogy a suliban egy másik srác szintén pont ugyanakkor tart partit, amelyre mindenki elígérkezett, kétségbeesésében azt kívánja: a családjának is legyen egy rossz napja.

Zűrös kamaszok

RTL Klub - július 20., 15.45
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Lola egy életrevaló kamaszlány, aki éli a fiatalok bohém, kacifántos, zűrzavaros, sokszor nehézségekkel teli életét. A lány az édesanyjával, Anne-nel él, mert a szülei elváltak, ezért néha ki is játssza őket egymás ellen. Lol és barátai most ismerkednek az ellenkező nemmel, szerelmek, kapcsolatok, barátságok, csalódások, házibulik, félreértések jönnek-mennek életükben. A lány nagy szerelme, előző barátjának Arhurnak a legjobb haverja, Maël. A fiút hol imádja, hol egy félreértés miatt bosszút forral ellene. Egyszer Anne megtalálja lánya naplóját és teljesen ledöbben azon, amiket olvas. Bár ő is ugyanazokat a dolgokat teszi felnőttként, amit a kamasz lánya...

Alvin és a mókusok

Moziverzum - július 20., 16.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore otthonául szolgáló fenyőfát. A mókusok - a fával együtt - hamarosan Los Angelesben találják magukat, egy lemezkiadó cég előcsarnokában. Az igazgató, Ian Hawke éppen most rúgta ki Dave-et, a hétköznapinak aligha nevezhető zenei ízléssel rendelkező zenészt és dalszerzőt. A bánatos fickó magához veszi a fa alatt lévő, muffinnal teli kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, teljesen fölforgatva azt. Egyetlen mentségük, hogy nemcsak beszélni, énekelni is tudnak.

A hihetetlen család

Paramount Channel - július 20., 16.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Mr. Irdatlan megbecsült és ünnepelt szuperhős volt egészen addig, amikor egy nap egy kotnyeles rajongója miatt majdnem tömegszerencsétlenséget okozott. A sajtó szította össznépi elégendetlenség nyomására a kormány úgy döntött, hogy megtiltja a szuperhősök ténykedését és ezzel egyidejűleg segíti beilleszkedésüket a normális társadalomba. Ezek után Mr. Irdatlan Bob Parr néven egy békés kertvárosban telepszik le szintén szuperképességű feleségével és gyermekeivel. Bob manapság már csak az unalom és az egyre növekvő zsírpárnák ellen harcol. Ám egy nap egy titokzatos megbízó jelentkezik nála és az akcióra éhes, félreállított szuperhős egy távoli szigetre indul, hogy végrehajtson egy szigorúan titkos megbízást.

Thor és az óriások

m2 - július 20., 18.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Thor, Odin idősebb fia, aki apját kéri nagy tisztelettel, hogy nagy és igaz harcos lehessen. Így a rossztól és az óriásoktól megvédelmezheti anyját, családját és barátait. Mamája ezzel szembben azt szeretné, ha Thor fegyverkovács lenne, s nem harcos... Égi jel érkezik Odin palotájából a földre. Egy "Mozsár", azaz egy varázskalapács zuhan Thor házába. Thor öklének része és társa lesz a "mozsártörő", varázserejével Thor, a kalapácsos isten egymaga szál szembe az óriásokkal.