Családi filmek szombatra

Aki a kiszámíthatatlan időjárás helyett a kiszámítható családi tévézést választja, annak mutatjuk, hova érdemes kapcsolni. Animációs filmek a köbön. De lesz klasszikus mese, sőt, még kölyökhorror is.

Hupikék törpikék 2.

Moziverzum – szeptember 25., 8.55
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Hókuszpók, a gonosz varázsló bajban van, mert a törpök nélkül nem hat a szupervarázsfőzet receptje. Gonosz varázslat segítségével ezért két törpszerű lényt készít, ám rájön, hogy ez is kevés, igazi törpkivonatot kell szereznie. De ahhoz, hogy a titkos receptet megszerezze, a legszebb törplányra, Törpillára van szüksége. Ezért gonosz törpszerűségeivel elraboltatja őt. Ha Aprajafalva lakói meg akarják menteni Törpillát, össze kell fogniuk emberi szövetségeseikkel.

Asterix: A varázsital titka

Film Now – szeptember 25., 11.20
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Csodaturmix druida fagyöngyszedés közben leesik a fáról. Az eseten elgondolkodva rájön, hogy a reflexei már nem olyan jók, mint ifjúkorában. Eljött az ideje, hogy utódot keressen magának. Ez azonban nem is olyan egyszerű feladat. Asterixszel és Obelixszel útnak indul, hogy találjon egy olyan druidát, aki méltó arra, hogy megismertesse vele a mágikus főzet receptjét. Eközben egy gonosz varázsló megpróbálja megszerezni a varázsital receptjét, míg a rómaiak megtámadják hőseink faluját.

Mia és a fehér oroszlán

HBO 2 – szeptember 25., 12.25
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Amióta Afrikába költöztek, a tízéves Mia egyre több gondot okoz az iskolában és odahaza is. A lány nem tudja elfogadni, hogy Londont egy oroszlánfarmra kellett cserélnie. Ám amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és különleges barátságot köt a nagymacskakölyökkel. A gondtalanság Charlie hároméves koráig tart, Mia ugyanis rájön édesapja üzletének a titkára. Miát hatalmába keríti a félelem, és úgy dönt: elviszi Charlie-t arra a biztonságos helyre, ahol a fehér oroszlán legendája született.

A király három gyermeke

m2 – szeptember 25., 14.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Emmi és Hans békésen élnek erdei házukban, amikor egy nap egy kis kosarat sodor eléjük a patak. A kosár egy babát rejt, akit a házaspár magához vesz. Az évek során még két csecsemő érkezik, így már három gyermeket nevelnek boldogan. Telnek-múlnak az évek, Lotte, Theo és Fritz okos és kedves gyermekekké cseperednek, akikben sok öröme telik mindenkinek, aki csak megismeri őket. Lotte egy nap találkozik egy ismeretlennel, és rájön, hogy ez az idegen faragja a csodaszép fabábukat, amiket a kislány korábban talált. A férfi nem más, mint Alexander király, aki 12 évvel ezelőtt elvesztette a feleségét és három gyermekét. Lottét nem sokkal később felkeresi egy vénasszony, hogy arra biztassa, testvéreivel együtt keressék meg a szüleiket. De hogy kik az igazi szüleik, azt csak az Igazmondó Madár tudhatja, aki a Varázshegyen él. Onnan viszont még senki nem tért vissza.…

Az őserdő hőse

RTL Klub – szeptember 25., 15.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

George (Brendan Fraser), Tarzan késői utóda szenvedélyes szerelemre lobban a gyönyörű Ursula (Leslie Mann) iránt. Felcsillan számára a modern városi élet kényelmének lehetősége, végül mégis úgy dönt, visszatér a dzsungelbe, hogy elűzze a könyörtelen orvvadászokat, és megvédje barátait: Ape-et, a bölcs majmot, Tookie Tookie madarat és Shepet, a megbízható elefántot.

Rémségek cirkusza

Film Now – szeptember 25., 18.10
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A 14 éves Darren semmiben sem különbözik a kertvárosi kölyköktől. Ám mindez megváltozik, miután ő és barátja találkoznak egy utazó cirkusszal. A kamaszt megigézi a Rémségek cirkuszának és szörnyeinek a világa. Nem csoda, hogy igent mond a Larten Crepsley nevű vámpírnak, amikor az felajánlja neki, hogy őt is vérszomjassá változtatja. Az újdonsült vérszívó csatlakozik a cirkusz förtelmes társulatához, és ezzel együtt belecsöppen a vámpírok és még náluk is veszedelmesebb ellenfeleik, a vérszipolyok között folyó ádáz küzdelembe.

Aladdin

Cool – szeptember 25., 19.00
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Aladdin, a kis tolvaj megmenti az álruhában a köznép közé osonó Jázmin hercegnőt, akiről azt hiszi, hogy annak szolgálólánya. Jázmin visszatér a palotába, de a karperecét ellopja Aladdin majma. A fiú belopózik a kastélyba, és visszaadja az ékszert, ám elfogják a szultán gonosz tanácsadójának emberei. Jafar megparancsolja, hogy hozzon el neki egy lámpást. Amikor Aladdin megszerzi a tárgyat, meglepetésére egy dzsinn bújik elő belőle, aki teljesíti három kívánságát...