Családi filmek szombatra

Hurrá, itt a szombat, tessék menni szórakozni! Azonban, ha végképp nincs kedvetek kimozdulni otthonról, akkor B tervnek itt a napi néznivaló.

Dzsungel-mentőakció

Film+ - november 6., 7.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, a koala, aki a legveszedelmesebb ellenfelük, s akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt...


Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás

Moziverzum - november 6., 8.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vakációra indul a Heffley família, meg akarják látogatni a kilencvenedik születésnapját ünneplő Mamit. Ám Greget jobban izgatja a videójáték-találkozó, ezért megpiszkálja a GPS-t. A kitérőnek köszönhetően persze hihetetlen kalandokba csöppen az egész család...


Hamupipőke

HBO - november 6., 8.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután Ella édesanyja meghal, az apja újra megnősül. Ella örömmel fogadja a mostohaanyját és a lányait az otthonukba. Ám minden megváltozik, amikor az apja is meghal, a lány féltékeny és kegyetlen környezetben találja magát. A mostohaanyja és lányai semmibe veszik, Hamupipőkének nevezik, és szolgálólányként ugráltatják. Ella mégsem engedi át magát a kétségbeesésnek, a haldokló anyja szavaiból merít erőt: "Légy bátor és kedves!". Egy nap azután találkozik az idegennel, aki megváltoztatja életét.


Karácsonyi betörés

Filmcafe - november 6., 8.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Izzy egy energikus 9 éves. Elfoglalt és mindig rohanó szülei nem érnek oda érte időben a karácsonyi szünet előtti utolsó tanítási napon. Hóvihar is bonyolítja az ügyet, és banditák is betörnek az iskolába, akik túszul ejtik a gondnokot. Vajon Izzy lenyomja a rosszarcú betolakodókat, és megmenti a napot? Még szép!


Szörny Egyetem

HBO2 - november 6., 11.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mike és Sulley az egyetemen találkoztak először, és ki nem állhatták egymást. Nemcsak a tulajdonságaik, hanem a külsejük sem különbözhetett volna jobban egymástól. Most kiderül, hogy Mike és Sulley milyen kalandok során váltak a legjobb barátokká. Vicces lesz!


Rango

Paramount Network - november 6., 13.30
Korhatár nélkül megtekinthető.

Rango, a kaméleon egész életét egy terráriumban élte, a család kedvenceként. Az unalmas egyhangúságnak azonban egy csapásra vége, amikor véletlenül elveszítik a Mojave-sivatagban. A vándorútra kényszerült Rango útja hamarosan egy szó szerint poros vadnyugati városkába vezet, lévén, hogy Pornak nevezik a törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült helyet. A kaméleon hiába veti latba kiváló alkalmazkodóképességét, ha életben akar maradni, ennél többre van szüksége.

 

Az arany iránytű

RTL Klub - november 6., 15.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lyra, az árva kislány az oxfordi Jordan College neveltje, egyben egy párhuzamos világ lakója, amelyben a mindent átfogó Magisztérium sötét képviselői, az átkosok gyerekeket rabolnak. Az a hír járja, hogy az Északi-sarkon fekvő kísérleti állomásra viszik őket. Amikor Lyra legjobb barátja, Roger is eltűnik, a kislány megfogadja, hogy akár a világ végére is elmegy, hogy megmentse őt.

 

 

Elindult a Port.hu új videósorozata, a SZESSÖN. Nézzétek meg az első részt, amelyben Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok mutatja meg, milyen remekül bánik a dobverőkkel. Kövessetek minket a Youtube-on is!