Családi filmek szombatra

Az elsőszámú hivatalos pihenőnap rekreációs portfóliójában előkelő helyen szerepelnek a jó filmek is. Mi összeszedtünk egy párat mára, de hogy jók-e, azt döntsétek el ti!

Vörös kutya

Paramount Network - szeptember 24., 8.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Dampier-bányatelepen a munka nehéz, az ott dolgozók pedig kemény emberek, de az ő szívüket is meglágyítja egy barátságos négylábú, amelyet kicsit mindenki a sajátjának tekint. Amikor pedig egyikük eltűnik, a hűséges eb a keresésére indul.


Fehér Csillag

DUNA Televízió - szeptember 24., 10.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Fehér Csillag egy nagyon értékes és csodálatos ló. Megan fiatal lány, tele álmokkal és Fehér Csillag áll hozzá a legközelebb, de a kapzsi istállótulajdonosnak, Alex-nek más tervei vannak, és elválasztja őket egymástól. Megannak most csak egy esélye van Fehér Csillag visszaszerzésére...


Justin, a hős lovag

Minimax - szeptember 24., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy távoli királyságban, ahol már a lovagok régen a feledés homályába vesztek, gonosz bürokrata törvények uralják a várost. A szigorú szabályokat a királynő főtanácsadójának fia unta meg leginkább. Justinnak elege lett a korlátozásokból, és visszasírja nagyapja lovagi mesterségét. Minden álma, hogy elveszett kardját megtalálva nyomdokaiba léphessen.


Az öt legenda

HBO - szeptember 24., 18.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legenda szerint a Holdbéli Ember azért választotta ki a Húsvéti Nyuszit, a Mikulást, a Fogtündért és a Homokembert, hogy vigyázzák a gyerekek álmait, gondoskodjanak arról, hogy biztonságban nőjenek fel. A gonosz Szuroknak, azaz a Mumusnak már elege van ebből, és abból, hogy a szülők állandóan vele riogatják a kicsiket. Ezért az álmokból rémálmokat csinál, az örömből félelmet, a fényből sötétséget. Így az őrzők veszélybe kerülnek. Ám akad segítség, a száműzetésből visszatérő Dér Jankó, az ötödik legenda...


Macskafogó

Moziverzum - szeptember 24., 19.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkosszolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabovszkyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz...


Bayala, egy varázslatos kaland

TV2 Kids - szeptember 24., 19.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy tökéletes mesevilágban, Bayalában boldogan élnek hőseink, éppen nagy ünnepségre készülődnek, mikor rossz hírek érkeznek a virágpalotába; a gonosz árnyékkirálynő hatalmas pusztításba kezdett, és csak a sárkányok segíthetnek a tündéreknek. Azonban az utóbbi időben nem ápolt túl bensőséges kapcsolatot egymással a két faj, így itt az ideje, hogy újra jóban legyenek.


Arthur: Maltazár bosszúja

Minimax - szeptember 24., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Arthur már nagy izgalommal várja a nagy nap éjszakáját, mikor utoljára visszatérhet a villangók országába, hogy találkozzon Holdviola hercegnővel. De Arthur édesapja mit sem törődve ezzel, előbb szeretne hazautazni. Mikor már épp indulnának egy pók Arthur kezébe tesz egy rizsszemet, melybe S.O.S. jeleket karcoltak. Kétség sem férhet hozzá, Holdviola hercegnő bajban van. Azonban a legnagyobb meglepetés akkor éri Arthurt, mikor rájön, hogy a villangók országából senki sem küldött neki segélykérő üzenetet. De akkor mégis, ki csalhatta oda ilyen agyafúrt trükkel?