Családi filmek szombatra

A farsangi időszak végét járjuk, de búslakodásra semmi ok, hiszen mindjárt itt a tavasz, és amíg vártok rá, nézhettek jó kis filmeket is!

Kalózok! – A kétballábas banda

HBO 2 - február 18., 9.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Kalóz Kapitányt határtalan vágy és lelkesedés hajtja, a nyílt tengeren azonban minden terve csődöt mond. Az a nagy álma, hogy egyszer végre legyőzze riválisait, Büszke Bellamyt és Penge Lizt, és megszerezze a Kalózok Oscar-díját, a hőn áhított Év kalóza-díjat.


Kung Fu Panda 2.

HBO 3 - február 18., 10.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po pandának teljesült az álma, Sárkányharcos lett belőle. Így már az ő feladata a Béke Völgyének védelmezése, melyben a barátai, az Örjöngő Ötös néven ismert Tigris, Daru, Sáska, Vipera és Majom is segítenek neki. Ám Po élete veszélybe kerül, amikor új, félelmetes gonosztevű bukkan fel a színen...


Grimm meséiből: Rigócsőr király

m2 / Petőfi TV - február 18., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy napon Geránia hercegnője, Izabella a tiltott tóban fürdött, s megismerkedett az ellenséges ország trónörökösével, begóniai Richárddal. Másnap lánykérést tartottak a királyi udvarban, de a dölyfös hercegkisasszony az összes jelentkezőt kigúnyolta. Richárdra egyenesen a Rigócsőr csúfnevet aggatta. Édesatyja megunva lánya makrancosságát megfogadta, hogy hozzáadja az első koldushoz, aki a kapu elé téved...


Alfa és Omega

RTL HÁROM - február 18., 15.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A két fiatal farkas, Alpha és Omega a falkájuk rangsorának két végén helyezkednek el, ám össze kell fogniuk, amikor váratlan események során elszakadnak a többiektől. Útjuk során rájönnek, hogy több közös van bennük, mint azt gondolták.


Houdini

m2 / Petőfi TV - február 18., 18.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Harry édesapja tanácsára egy világhírű bűvésznél, Teslánál tanulja a mesterséget, amikor Tesla régi ellensége kihasználva a fiatalember hiszékenységét és tudásvágyát, majdnem tönkreteszi a New York-i Szabadság-szobrot. Szerencsére barátai segítségével a fiatal bűvészinas elhárítja a veszedelmet.


Madagaszkár: Állati szerelem

TV2 Kids - február 18., 19.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A szerelmesek napja utoléri az afrikai szavanna lakóit is. Egy égből pattant szerelmi bájital Julian fején landol, aki a szeretetre éhes társainak próbálja eladni az italt...


A kis herceg

Minimax - február 18., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet főhőse egy kislány, akit édesanyja nagy erőkkel készít fel a felnőtt életre, ám szigorú menetrend szerint zajló napjaikat megzavarja a furcsa, ám jólelkű szomszéd. A pilóta egy egészen különleges világot mutat meg kis barátjának, ahol bármi lehetséges. Egy világot, mellyel sok évvel ezelőtt a kis herceg ismertette meg őt.