Családi filmek szombatra

Nem biztos, hogy érdemes ebbe belegondolni, de a szünidő második felét keztük taposni... No, azért még jó sok láblógázás belefér ebbe a nyárba, ma például megtehetitek ezt a tévé előtt is.

Calamity, Jane Cannary gyermekkora

HBO - július 22., 7.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Martha Jane és családja a jobb élet reményében nyugat felé tart egy kocsikaravánnal. Az apját ért szerencsétlenség után Martha Jane gondjaiba veszi a testvéreit, és megtanulja hajtani a családi kocsit. Még soha nem érezte magát ilyen szabadnak. Praktikus okokból merészen fiúnak öltözik, de viselkedése egyre nagyobb szálka a közösség szemében...


Macskafogó 2. – A sátán macskája

Film+ - július 22., 10.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Grabowskit újra akcióba szólítják. A dzsungel mélyén élő macskapopuláció ugyanis továbbra sem hagyott fel az egerek üldözésével. Vadászat közben elkapják a Stanley nevű újságíró egeret, akinek persze eljár a szája. A lényeg, hogy a cicók és a sajtzabálók ismét egymásnak esnek. A küzdelemből természetesen nem maradhat ki Fusimisi professzor zseniális találmánya sem, amely az elmúlt húsz évben majdnem berozsdásodott.


Balto 2: Farkaskaland

Minimax - július 22., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Balto apa lesz, és a kölykök - Aleu kivételével, jó helyekre kerülnek. Ám a kis Aleu rájön, hogy őt sosem fogják úgy elfogadni, mint a testvéreit, mert inkább farkasnak néz ki, mint kutyának. A feldúlt kölyök elszökik, hogy megkeresse élete értelmét, és meglelje igazi helyét a világban.


Krokodili

HBO - július 22., 16.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Primm család New Yorkba költözik, és a kis Josh szörnyen magányos. Unatkozik, társtalan, a nagy, új házban barangol, és a padláson ráakad egy kitömött krokodilra..., akiről nagyon hamar kiderül, hogy egyáltalán nincs is kitömve.


Egy év Hoppifalván

m2 / Petőfi TV - július 22., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hoppik színes, vidám, manószerű lények, akik egy varázslatos völgyben élnek, és az ő dolguk az, hogy a hétköznapok mellett ünnepek is legyenek a világban. Hoppifalván egész évben nagy a sürgés-forgás: húsvétkor tojást festenek, karnevál idején táncokat tanulnak, farsang alkalmával jelmezeket készítenek, karácsonykor díszeket gyártanak és ajándékokat csomagolnak. Minden ország minden fontos ünnepéről a Hoppik gondoskodnak, így kalandjaikon keresztül a világ különböző népeit és a szokásaikat is megismerhetik a gyerekek.


Ricsi a gólya

TV2 Kids - július 22., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ricsit, az árva verebet gólyák nevelik fel, így abban a tudatban él, hogy ő is gólya. Amikor azonban eljön a költözés ideje, befogadó családja hátrahagyja, hiszen nem bírná az utat Afrikáig. A kis veréb azonban Olgával, a különc bagollyal és Kikivel, a diszkóslágereket éneklő nárcisztikus papagájjal nekivág a hosszú útnak, hogy bebizonyítsa: van ő is legalább annyira gólya, mint a többiek.


A kis herceg

Minimax - július 22., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet főhőse egy kislány, akit édesanyja nagy erőkkel készít fel a felnőtt életre, ám szigorú menetrend szerint zajló napjaikat megzavarja a furcsa, ám jólelkű szomszéd. A pilóta egy egészen különleges világot mutat meg kis barátjának, ahol bármi lehetséges. Egy világot, mellyel sok évvel ezelőtt a kis herceg ismertette meg őt.