Családi filmek vasárnapra

Levetítik Az oroszlánkirály második részét, a WALL-E-t, Az őrzők legendáját, a Hupikék törpikéket, a Maja, a méhecskét, valamint az Aranyhaj és a nagy gubanc című animációt.

Az oroszlánkirály 2. - Simba büszkesége

Paramount Channel - augusztus 19., 13.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Simbának kislánya született, és a pajkos kis Kiarát nem könnyű féken tartani. Ez nem sikerül Timonnak és Pumbának, a bal kezekkel és lábakkal megáldott mókás duónak sem. Kiara elszökik csetlő-botló "dadáitól" és egyszer csak tiltott területen, Zordföldén találja magát. Ott találkozik Kovuval, a gonosz Zordon trónjának várományosával. A két fiatal megkedveli egymást, szüleik azonban ádáz ellenségek. A szerelemnek és a szeretetnek kell kibékítenie a forrongó ellentéteket... 

WALL-E

RTL Klub - augusztus 19., 13.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

WALL-E, a lánctalpas szeméttömörítő robot az egyetlen élő szerkezet a Földön, az emberiség ugyanis elhagyta a lakhatatlanná vált bolygót. A kis munkagép több száz magányos éve gyűjti a kacatokat, amikor megjelenik EVA, a modern és áramvonalas keresőrobot, aki megdobogtatja a szívét. EVA rájön, hogy WALL-E véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára. Visszaindul az űrhajóra, hogy jelentse ezt a fontos hírt. A magányos kis robot EVA nyomába ered. 

Az őrzők legendája

Prime - augusztus 19., 16.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Soren, az ifjú bagoly az apja meséin nőtt fel. Ezek a mesék a nagy fa, a Ga-Húl őrzőiről szólnak, azokról a bátor, mitikus szárnyasokról, akik az egyszerű bagolynépet védik a gonosz Tisztáktól. Miközben Soren szeretne az ősök nyomába lépni, a testvére, Tukk kigúnyolja ezért. Egyik nap a két bagolycsemetét elrabolja a lázadó bagolycsapat. Sorennek néhány társával együtt sikerül megszöknie. A barátaival együtt elindulnak megkeresni a nagy fát és az őrzőket. Az egyetlen reményük, hogy segítségükkel legyőzhetik az ellenséget. 

Hupikék törpikék

TV2 - augusztus 19., 18.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ügyefogyi a Csodák Barlangjában átesik a mágikus kapun, minek következtében egy modern világban találja magát. Szerencsére az ott élő emberek játékbabának hiszik. Ezalatt a faluban a többi törp kutatóakciót szervez a megmentésére. 

Maja, a méhecske

m2 - augusztus 19., 18.15
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Maja épp hogy kikelt lárvájából, de máris olyan szeleburdi, mint hat másik. Képtelen követni a kaptár szabályait, főleg azt, amely szerint a közeli réten fészkelő darazsak örök ellenségeknek számítanak. Amikor eltűnik a méhpempő, mindenki a darazsakra gyanakszik - ráadásul Maját azzal vádolják, hogy bűnrészességet vállalt a gyalázatban. Legjobb barátját, Willyt leszámítva senki nem hiszi el Majának, hogy ő valójában áldozata az esetnek. 

Aranyhaj és a nagy gubanc

RTL Klub - augusztus 19., 20.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Aranyhaj, a királyi pár elrabolt leánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Még soha nem tette ki a lábát a toronyból, és ha a boszorkányon múlik, örökre rab marad. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerűségből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába.