Családi filmek vasárnapra

Aki a tévé előtt próbálna megfeledkezni róla, hogy holnaptól jön az első teljes hét suli, azt egy varázsdada, Charles Dickens klasszikus hőse, a híres nyomozó, Sherlock Holmes, vagyis nem is, Sherlock Gnomes és Csingiling várja.

Nanny McPhee és a nagy bumm

Mozi+ – szeptember 5., 8.55
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel maga próbálja ellátni a családi gazdaságot, mert férje a háborúban van. Amint Nanny McPhee megérkezik, hamarosan rájön, hogy Isabel gyermekei saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk, és nem hajlandóak elmenni. A varázsdada persze bevet minden varázslatot, a repülő motorbiciklitől kezdve az életre kelt szoborig, a fára mászó kismalactól a kiselefántig, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa a híres öt leckét…

Nicholas Nickleby

HBO 3 – szeptember 5., 9.45
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A Charles Dickens regénye alapján készült alkotásban a sztori szerint a családfő halálával vége a Nickleby család kényelmes életének. A família elszegényedik, és a kilátástalan helyzetben az anya néhai férje bátyjához fordul segítségért. Ralph bácsi azonban elszakítja az asszonyt gyerekeitől. Nicholas egy észak-angliai iskolába kerül, ahol a kegyetlen Mr. Squeers és felesége terrorizálja a diákokat. Eközben Ralph bácsi Nicholas szép nővérét arra használja, hogy a befektetőit befolyásolja vele. Egy nap Nicholas társával, Smike-kal megszökik az iskolából. Úton London felé találkoznak egy színtársulattal…

Sherlock Gnomes

Moziverzum – szeptember 5., 11.50
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

A Gnómeó és Júlia folytatásában a kedves kerti törpék Londonban folytatják a kalandozást. Mikor hőseink megérkeznek a nagyvárosba, rájönnek, hogy valaki kerti törpéket rabol el London-szerte. Amikor Gnómeó és Júlia hazatérnek, kiderül, hogy az ő kertjükből is mindenki eltűnt, s csak egy törpe van, akihez fordulhatnak: Sherlock Gnomes. A híres detektív, London kerti törpéinek felesküdött védelmezője megérkezik segédjével, Watsonnal, hogy a végére járjon az ügynek. A rejtély fergeteges kalandba rántja bele törpéinket, melynek során új dísztárgyakkal ismerkednek meg, és felfedezik a város ismeretlen oldalát.

Piroska és a farkas

m2 – szeptember 5., 14.50
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Egy nap Piroska anyukája nélkül, egyedül kel útra az erdőben élő nagymamájához. A félős kisfiú, Anton Piroska után megy, hogy figyelmeztesse a veszélyes farkasra. A kislány nem ijed meg a gonosz farkastól – de így végül a hasában végzi, a nagymamával együtt. Szerencsére Anton és a vadász is megérkeznek a nagymama házához…

Fúrófej Taylor

Paramount Network – szeptember 5., 16.40
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Ryan, Wade és Emmit nagy lelkesedéssel kezdik meg a gimnáziumot. Örömük egészen addig tart, amíg össze nem futnak a folyosón Filkinsszel, a suli rettegett nagymenőjével, minden lúzer diák rémével, akihez képes Hannibal Lecter ártatlan ministránsnak tűnik. Természetesen a három friss hús (a dagi, a nyomi meg a cingár) lesz Filkins szívatásainak legújabb célpontja, s a srácok jól tudják, hogy a terror uralma beköszöntött, és kőkemény hónapok várnak rájuk, ha nem jön egy mentő ötlet. És úgy tűnik, a fiúk meg is találták a megoldást. Hirdetést adnak fel a Zsoldos Katona magazinban, és felbérelnek személyi testőrnek és edzőnek egy volt zsoldost – ha nem is a legjobbat, de mindenképpen a legolcsóbbat: Fúrófej Taylort.

A Lego kaland 2.

HBO – szeptember 5., 18.10
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Valaha minden szupi-szuper volt... de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelenek szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni. Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal.

Csingiling és a nagy tündérmentés

m2 – szeptember 5., 18.15
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Csingiling barátságot köt egy Lizzy nevű kislánnyal, aki mindig is hitt a tündérpor erejében és a mesebeli világban, és világ életében arra vágyott, hogy találkozzon egy tündérrel. A kislány és Csingiling szoros barátságot kötnek, a többi tündér azonban azt hiszi, Csingilinget rabságban tartják az emberek, így nagyszabású tündérmentő hadművelet veszi kezdetét. Csingiling eközben egészen mással van elfoglalva: biztonsága kockáztatása árán is, de segít újsütetű ember barátjának, hogy mielőbb kibékülhessen elidegenedett édesapjával. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a mentőakció kudarcba fullad, így veszélybe kerül a tündérek egész fajának a jövője.

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu