Családi filmek vasárnapra

Lássuk csak: ma Ralph tovább rombol, visszatér a Rejtély Rt., kiderül, hogy a nindzsákból is léteznek kockák, valamint megtanuljuk, hogyan álcázzuk magunkat majdnem hatékonyan, a minyonok meg... hát minyonok, szóval ők csak hozzák a tőlük elvárhatót. Jó kis nap elé nézünk!

A Lego Ninjago film

HBO - október 17., 7.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A gonosz Garmadon hadúr az uralma alá akarja hajtani Ninjago Cityt. Az ifjú Lloyd Építőmester, vagyis a Zöld Nindzsa és barátai azonban harcba szállnak, hogy megvédjék a várost. Mindannyian osztálytársak a helyi gimnáziumban, és hétköznap a középiskolások átlagos életét élik. És mindannyian Wu mester tanítványai, igazi harcművészek. Ahhoz azonban, hogy legyőzzék a gonosz Garmadon hadurat - aki egyébként Lloyd apja - meg kell tanulniuk uralkodni önmagukon, és egyesíteni valódi erejüket.


Palira vettem a papát

Filmcafe - október 17., 7.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Timmynek pár napot az édesapjával, Ray-jel kell töltenie. Az apuka azonban nem ér rá vele foglalkozni, mert éppen élete nagy balhéján dolgozik. Timmy unalmában elrabolja a papa legújabb zsákmányát, és azok visszaszolgáltatását feltételekhez köti. Ray tehát kénytelen a gyermek számos kívánságát teljesíteni, úgymint fagyizni, óriáskerekezni... Eközben a rendőrség a nyomában jár.


Scooby Doo 2.: Szörnyek póráz nélkül

Film+ - október 17., 12.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy talányos gonosztevő tartja rettegésben Menőfalva lakóit. A titokzatos rém szörnymasinájával egymás után éleszti újra a Rejtély Rt. összes eddigi ellenségét. Így aztán Frednek, Daphnénak, Bozontnak, Velmának és Scooby-Doo-nak minden csavaros ötletre, furmányos furfangra szüksége lesz, hogy megállítsák a rémes szörnyáradatot. A csapat kis híján szégyenben marad, mert Scoobyn és Bozonton kitör a frász, úgyhogy a két jó barát hamar nekilát kieszelni egy titkos tervet, amivel bebizonyíthatják nyomozói zsenialitásukat.


Rango

Paramount Network - október 17., 12.25
Korhatár nélkül megtekinthető.

Rango, a kaméleon egész életét egy terráriumban élte, a család kedvenceként. Az unalmas egyhangúságnak azonban egy csapásra vége, amikor véletlenül elveszítik a Mojave-sivatagban. A vándorútra kényszerült Rango útja hamarosan egy szó szerint poros vadnyugati városkába vezet, lévén, hogy Pornak nevezik a törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült helyet. A kaméleon hiába veti latba kiváló alkalmazkodóképességét, ha életben akar maradni, ennél többre van szüksége. Mikor akarata ellenére a városka seriffje lesz, mindenki benne látja a megmentőt, akire vártak.


Ralph lezúzza a netet

HBO 3 - október 17., 14.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Visszatér régi ismerősünk, Rontó Ralph. A folytatásban elhagyjuk a videójátékok világát, hogy felfedezzük az ismeretlen, végeláthatatlan és izgalmakkal teli internetet, amit talán még Ralph sem képes elrontani. A videójátékok örök bajkeverője és kislány társa, Vanellope von Cukk tehát kockázatos és veszélyekkel teli utazásra indulnak a világhálóra, hogy pótalkatrészt szerezzenek Vannellope videójátékához, a Cukorlázhoz. Az internet világa azonban nagyon különbözik attól, amire számítanak.


Minyonok

Moziverzum - október 17., 15.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A minyonok már Gru előtt is mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - rendre el is veszítették, fel kell kerekedniük, hogy megtalálják az új főgonoszt, akit a maguk módján követhetnek. Izgalmas - és nagyon vicces - utazás kezdődik...


Jasper

m2 / Petőfi TV - október 17., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jasper, a kis pingvin a Délisarkon él a szüleivel. Már tojás korában is nagyon kíváncsi volt, amióta pedig kikelt, csak a baj van vele. Minden érdekli, mindenről meg akar bizonyosodni. Amikor öccse is kikel a tojásból, a szülők rábízzák Öcsibogyót Jasperre. Ám Öcsibogyó ha lehet, még kíváncsibb mint Jasper, így nem csoda, ha izgalmas kalandok sorába sodorja bátyját.