Családi filmek vasárnapra

Itt a hét utolsó napja, de a menetrendszerű beborulás most cseppet sem indokolt, hiszen tombol az őszi szünet, holnap sem kell korán kelni. Az édes élmény tetején a hab, a mai filmválaszték, lehet mazsolázni!

Az öt legenda

Film Now - október 24., 9.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legenda szerint a Holdbéli Ember azért választotta ki a Húsvéti Nyuszit, a Mikulást, a Fogtündért és a Homokembert, hogy vigyázzák a gyerekek álmait, s gondoskodjanak arról, hogy biztonságban nőjenek fel. A gonosz Szuroknak, azaz a Mumusnak azonban már elege van ebből, és abból is, hogy a szülők állandóan vele riogatják a kicsiket...


A dzsungel könyve

HBO3 - október 24., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mauglit, az embergyermeket farkasok nevelték fel a dzsungelben. Amikor találkozik a félelmetes tigrissel, Sir Kán megfenyegeti, hogy elpusztítja őt. Maugli ezért elhagyja otthonát, és egy lenyűgöző utazásra indul, melynek során ezernyi izgalmas kaland vár rá. Szigorú mentora, Bagira, a fekete párduc és Balu, a szabad szellemű medve társaságában Maugli a dzsungel számos lakójával találkozik.


Mr. Magorium meseboltja

Moziverzum - október 24., 13.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mr. Magorium meseboltja a legkülönösebb, legfantasztikusabb és legcsodálatosabb játékbolt a világon. Mi több, ezen a varázslatos helyen életre kelnek a játékok _ hiszen maga a bolt is eleven lényként viselkedik! Azért, hogy a vásárlók előtt is felfedje a csodát, az üzlet csak egy dolgot vár cserébe: hinniük kell benne.


Pán

VIASAT3 - október 24., 13.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy árva fiú megszökik a lelencházból, és barátokra talál. Még nem tudja, hogy aki most hű haverja, később Hook kapitány néven lesz rettegett kalóz, és az ő legnagyobb ellenfele. Hiszen eredetileg volt egy közös ellenségük: Feketeszakáll. A két cimbora együtt sok kalandon megy keresztül: van köztük víg és van veszélyes. A srác pedig csak lassanként ébred rá, hogy egyszer hőssé kell válnia, és az egész világ meg fogja ismerni. De addigra már Pán lesz a neve...


Állati jó kekszek

HBO 2 - október 24., 15.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Owennek a munkája mellett nem sok ideje marad a feleségére és a kislányára. Amikor a rég elfeledett nagybácsija meghal, ráhagyja a vándorcirkuszát. A cirkusz azonban csak a nevében cirkusz, nincsenek állatok, a társulat tagjai pedig már öregek ahhoz, hogy fellépjenek. Ám Owen bácsikájának rejtélyes dobozában mágikus kekszek lapulnak, amelyekkel olyan állattá változhatsz a porondon, amilyenné csak szeretnél. A gond, hogy a nagybácsi gonosz testvére ugyancsak a mágikus kekszekre pályázik.


Stuart Little kisegér

Sony Max - október 24., 17.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Little család valószínűleg a világ legátlagosabb famíliája. Az ifjú párnak van egy kis háza, egy fia és rengeteg fölös energiája: hát elhatározzák, hogy örökbefogadnak valakit. Az árvaházban hamarosan rá is találnak a legapróbb és legelhagyatottabb lényre: egy egérre. Stuart Little, a kisegér hamar a család részévé válik: befogadják a rokonok és esténként neki is jár a jó éjt puszi. Csak a család macskája nem tud belenyugodni az új kedvenc érkezésébe.


Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak

AXN - október 24., 17.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat. A vámpírok fejedelme hétvégi bulit szervez a féltve őrzött, 118. születésnapját ünneplő kislányának. Erre meghívja a rémes kompániát, az élén Frankensteinnel és menyasszonyával, a múmiával, a láthatatlan emberrel és egy falka vérfarkassal. Az ünnepség vérbő, jó hangulatban telik, mígnem hátborzongató esemény történik: a kastélyba téved egy igazi, élő ember...