Családi filmek vasárnapra

A szokásos reggeli rutin és tartalmas napindító étkezés után vetődjetek be a képernyők elé, és üdvözöljétek a mai stábot, dugig lesz ismerős arcokkal!

Elátkozott Ella

Film Mánia - november 21., 6.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Születése napján alaposan kitol a Tündérkirálynő Ellával; csupa szívjóságból elvarázsolja, s míg él, engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később, miután mostohatestvérei annyiszor kihasználták és bajba sodorták, ráadásul lejáratták a jóképű herceg előtt, úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás hamarosan kalandos utazássá válik...


Agymanók

HBO2 - november 21., 8.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mint minden embert, a tini Riley-t is az érzelmei vezérlik - Derű, Bánat, Harag, Majré és Undor. Az érzelmek az agyban található Központban laknak, és azon dolgoznak, hogy a lányt átvezessék a mindennapok kihívásain. A legújabb, hogy a kertvárosból San Franciscóba költöztek. Miközben Riley megpróbál alkalmazkodni az új helyzethez, a Központban kitör a káosz.


Állati jó kekszek

HBO - november 21., 11.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Owennek a munkája mellett nem sok ideje marad a feleségére és kislányára. Amikor a rég elfeledett nagybácsija meghal, ráhagyja a vándorcirkuszát. A cirkusz azonban csak a nevében cirkusz, nincsenek állatok, a társulat tagjai pedig már öregek ahhoz, hogy fellépjenek. Ám Owen bácsikájának rejtélyes dobozában mágikus kekszek lapulnak...


Karate kölyök 2.

Film Now - november 21., 13.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A film első részében megismert hősöket, az ifjú bajnokot és bölcs mesterét ezúttal Japánban látjuk viszont, ahol Miyagi egy régi ellenségével és gonosz unokaöccsével kerülnek szembe. Továbbra is csattannak a pofonok, lendülnek a lábak és repülnek a testek. A karatefilmek hagyományait követő alkotás izgalmas harci jelenetekben bővelkedő, fordulatos, izgalmas perceket szerez a képernyő előtt.


Jégvarázs 2.

HBO2 - november 21., 13.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miért született Elsa varázserővel? Vajon milyen titkok lappanganak a lány múltjában? És ezek jelentenek-e bármiféle veszélyt a királyságára? Ahhoz, hogy választ kapjon a kérdéseire Elsának hosszú útra kell indulnia az ismeretlenbe, elvarázsolt erdőkön keresztül, és sötét tengereken át, túl az Arendelle-n. Az izgalmasnak ígérkező kalandokból természetesen Anna, Kristoff és Olaf sem maradhat ki.


Shrek a vége, fuss el véle

Moziverzum - november 21., 17.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Shrek már nem az a félelmetes óriás, akit egykor megismertünk, ha valaki ugyanis meglátja, nem kezd el sikoltozva az ellenkező irányba rohanni. Békés családapa és köztiszteletben álló híresség, akit megsüvegelnek, ha felbukkan az utcán, és autogramot kérnek tőle a vasvillára. Nem csoda hát, hogy nem érzi jól magát a bőrében, s meg akarja találni régi önmagát.


Zarafa

m2 / Petőfi TV - november 21., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A majomkenyérfa alatt egy idős férfi mesél a gyerekeknek. Maki, a tízéves, a rabszolgakereskedők kezéből megszökött kisfiú és Zarafa, az elárvult zsiráf barátságának történetét. A zsiráfot az egyiptomi pasa küldte Franciország királyának, X. Károlynak. A pasa Hasszánt, a sivatag hercegét bízta meg azzal, hogy az állatot Franciaországba szállítsa. Ám Maki elhatározza, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza ezt. Megszökteti Zarafát, és ezzel egy kalandos utazás veszi kezdetét.

 

 

A Port.hu zenés műsora, a SZESSÖN e heti vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.