Családi filmek vasárnapra

Úgy tűnik, lendületben vannak a csatornák, végre van is miből válogatni. Használjátok ki, amíg lehet!

Snoopy és Charlie Brown – A Peanuts film

Moziverzum - január 30., 10.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt. Próbálkozását izgalmas és fordulatos kalandok kísérik.


Kópé

Moziverzum - január 30., 13.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kópé, a díszpárnán heverésző, lustálkodó szobaeb élete nem is lehetne vidámabb: jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti őt. Ám mikor váratlanul meghal az idős milliomosnő - kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére - az egész vagyonát kedves kutyájára, és annak leendő új gazdijára hagyományozza...


Jégvarázs

Cool - január 30., 16.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy gonosz cselszövésnek köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik. Anna, a félelmet nem ismerő hercegnő kénytelen szövetkezni a kalandvágyó Kristoffal és hűséges rénszarvasával, hogy megtalálják Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek a dermesztő fagynak.


A Spiderwick krónikák

Paramount Network - január 30., 16.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Grace család egy magányos, öreg házba költözik, ahol az első pillanattól kezdve fura dolgok történnek velük. A gyerekek, Jared, Simon és Mallory nyomozni kezdenek, és felfedezik a Spiderwick birtok bámulatos titkait.


Nagyon vadon - Bolondos vadászidény

Sony Movie Channel - január 30., 16.50 és TV2 Kids - 18.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy hatalmas vérfarkas garázdálkodik a jó öreg Timberline Nemzeti parkban _ vagy legalábbis ez a hír járja az állatok és az emberek között egyaránt. Ez nagyszerű ürügyet jelent Shawn-nak, az egykori vadásznak, hogy meghirdesse a vadászidényt. A szabadon garázdálkodó vadász hatalmas veszélyt jelent az állatoknak, így Boognak, Elliotnak és Pind úrnak szembe kell nézniük félelmeikkel, hogy a vérfarkas nyomába eredjenek és végleg véget vessenek a vadászidénynek.


Apollo és a csodabogarak varázslatos kertje

m2 / Petőfi TV - január 30., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Apollo, a vándorművész megérkezik Margaréta királynő birodalmába, ahol úgy tűnik mindenki elégedett és boldog, a kert szó szerint virágzik, a méhek pedig teszik a dolgukat. Apollo azonban korántsem ilyen vidám, mivel nem jószántából hagyott fel a szórakoztatással, itt viszont úgy érzi, új életet kezdhet. Ám a nyugalom csak látszólagos, a felszín alatt parázs indulatok uralkodnak...


Maja, a méhecske - A mézcsata

TV2 Kids - január 30., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vidám és kalandvágyó méhecske, Maja nagyon szeretne részt venni az egész birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára haragítania a méhbirodalom nagyhatalmú császárnőjét. Az uralkodó szigorú feltételhez köti a játékokban való szereplését: ha Maja veszít, a kaptára nyári méztermését be kell szolgáltatnia.