Családi filmek vasárnapra

Mivel tegnap csúnyán elspoilereztük a mai kínálatot, így nem lesz meglepetés, hogy annyira nem menő a felhozatal, ellenben már lehet gyújtani az első karácsonyvárós gyertyát. Mondjuk összefüggés az nincs, csak gondoltuk írunk valami jót is a végére.

Rumlis vakáció

Film+ - november 27., 8.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bob Munro minden követ megmozgat, hogy a családi vakáció ne torkolljon komplett katasztrófába. A Munro család ugyanis már a várva várt hawaii vakációra készül, amikor a családfő ultimátumot kap főnökétől: meg kell jelennie egy coloradói megbeszélésen, különben búcsút mondhat a munkájának. A szorult helyzetben Bob úgy dönt, hogy összeköti a kellemest a hasznossal.


Alfa és Omega

Paramount Network - november 27., 8.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A két fiatal farkas, Alpha és Omega a falkájuk rangsorának két végén helyezkednek el, ám össze kell fogniuk, amikor váratlan események során elszakadnak a többiektől. Útjuk során rájönnek, hogy több közös van bennük, mint azt gondolták.


Így neveld a sárkányodat

HBO 2 - november 27., 12.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

A kamasz Hablaty minden vágya, hogy belőle is igazi viking harcos váljon. Ősei vagy háromszáz évvel korábban telepedtek le Berk szigetén, amely a sárkányok birodalma volt. A két ellenfél azóta is harcban áll egymással. A maga sajátos nézeteivel és humorával Hablaty kilóg a többiek közül, nem kis gondot okozva ezzel apjának, a törzsfőnök Pléhpofának.


Grimm meséiből: Csizmás kandúr

m2 / Petőfi TV - november 27., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az öreg molnár meghal, és csekély vagyonát szétosztja a három fia között. A legnagyobb a malmot kapja, a középső a szamarat, Hans, a legkisebb pedig a család macskáját, Minkust, a kandúrt. Szegény Hans nagyon szomorú, és nagyon meglepődik, mikor a macska beszélni kezd hozzá…


Éliás a kis mentőhajó

TV2 Kids - november 27., 16.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miután egy nagy viharban sikeres mentőakciót hajt végre, Éliás, a kis mentőhajó lesz a nap hőse. Örömmel fogadja a Nagy Kikötő meghívását, és már alig várja, hogy újabb akciókban vegyen részt. Ehhez azonban hátra kell hagyni régi barátait...


Csenő manók

m2 / Petőfi TV - november 27., 18.17
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Borrower család tagjai négy hüvelyk magasak és egy nagy ház padlódeszkái alatt élnek. Borrowerék életének szerves része az, hogy dolgaikat az "emberi" család tagjaitól, Joe és Victoria Lendertől, valamint fiuktól, Pete-től veszik kölcsön. Mindannyian bajba kerülnek, amikor a ház tulajdonosa meghal, és a végrendeletet senki sem találja.