Családi filmek vasárnapra

Ne kapjatok frászt, még tart a hétvége! Inkább nézzetek filmeket, vasárnapra is válogattunk jókat!

SpongyaBob: Ki a vízből!

HBO 2 - január 8., 7.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Békében és boldogságban él Bikinifenéken SpongyaBob a barátaival: Patrickkel, a tengeri csillaggal, a kaján Tunyacsáppal, a tudós mókus Szandival és a vállalkozó Rák úrral. Amikor Burgerszakáll, az elvetemült kalóz ellopja a herkentyűburger titkos receptjét, SpongyaBob és barátai utána erednek, hogy visszaszerezzék azt. A siker érdekében SpongyaBob még az örök ellenfelével, Planktonnal, is összefog.


Hacsi – A leghűségesebb barát

Moziverzum - január 8., 8.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyik nap az ingázó Wilson professzor gazdátlan kutyakölyköt talál a vasútállomáson. Megsajnálja, és hazaviszi az állatot. A felesége, Cate nem örül neki, de végül megenyhül, és megengedi, hogy a japán akita kutyus náluk maradjon. A kutya és a professzor között szoros barátság alakul ki. Hacsi minden nap elkíséri őt a vonathoz, este pedig kimegy elé az állomásra. Így megy ez egészen addig, míg egyszer nem érkezik meg a gazdi.


Angry Birds – A film

VIASAT FILM - január 8., 12.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Red, Chuck, Bomb és szárnyas barátaik komolyan meglepődnek, amikor egy zöld malac azt javasolja, hogy tegyék félre a nézeteltéréseiket, és fogjanak össze egy közös fenyegetés ellen. Egy jégborította szigetről érkező agresszív madarak azt tervezik, hogy egy igen hatékony fegyver segítségével megsemmisítik a madarak és disznók világát. Miután kiválasztották legjobb és legokosabb harcosaikat, a madarak és a malacok olyan tervvel állnak elő, amely során beszivárognának a szigetre, hatástalanítanák a fegyvert, és sértetlenül térnének vissza a saját kis paradicsomi környezetükbe.


Croodék

Moziverzum - január 8., 17.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszik körül vagy próbálják megenni őket. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet.


Balto

Minimax - január 8., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A félig husky, félig farkas Balto nem tudja hová tartozik igazán. Ám barátai, Borisz az orosz hólúd, a jegesmedve kölyök, és a gyönyörű husky lány Genna szeretik, és tudják róla, hogy milyen nemes lelkű. Egy napon komoly diftéria járvány tör ki Alaszkában. A gyerekek sorra betegszenek meg és a bajt még az is tetézi, hogy az óriási szélvihar elzárja az utakat. Nincs esély, hogy az életmentő gyógyszerek eljussanak a beteg gyerekekhez, hacsak egy csapat szánhúzó kutya nem vág neki a 600 mérföldes útnak, és hozza el a gyógyszert. Balto áll a csapat élére és nekiindul az életveszélyes útnak...


Kung Fu Panda - A tekercs titkai

TV2 Kids - január 8., 20.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az előzménysztoriból végre kiderül, hogyan lett Po kung fu-rajongó, hogy állt össze az Őrjőngő Ötös szupercsapat, mi volt az első bevetésük, és hogy mi köze volt a pocakos pandánakk ehhez az egészhez, igen sok...