Hol vagy, Kajla? – Rajzfilmsorozat indul Kajlával

A gyerekek közkedvelt turisztikai kabalafigurája, Kajla május 29-én, szombaton 19:25-től az M2 csatornán lesz látható minden hétvégén az elkövetkező hetekben.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által életre hívott kölyökvizsla számtalan játék és hazánk csodáit megismertető program után most

a tévéképernyőkön is feltűnik egy 10 részes animációs sorozatban.

A széria főhőse Kajla, a kölyökvizsla és gazdái, a Csuda család. Az egyes epizódokban a család együtt felfedezi Magyarország egy-egy nevezetességét, ahol a gyerekek Kajlának és kedvenc teniszlabdája, Tötyi különleges képességének köszönhetően mindig izgalmas kalandokba keverednek.


Minden részben találkoznak egy nevezetességhez köthető hírességgel, aki a gyermeki fantáziavilág segítségével avatja be Lucát, Petit, Kajlát és a nézőket a helyszín titkaiba. A mentor lelkesen mesél a rejtett zugokról és eddig soha nem látott részleteket tár fel előttünk.

Az epizódok helyszínei: Aggtelek, Eger, Gemenc, Esztergom, Balatonboglár, Gyula, a Tisza-tó, Gödöllő, Hollókő, Sopron. A 10 részes rajzfilmsorozat epizódjai minden héten szombat és vasárnap este láthatóak az M2 csatornáján.


(via MTVA Sajtó)

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu