Kajla kreatív országépítésre hívja a gyerekeket

A Magyar Turisztikai Ügynökség idén nyáron is folytatja Hol vagy, Kajla? kampányát. Első lépésként elindult a Kajla makett című játék, melyben az ország egész területéről 20 nevezetesség makettjét építhetik meg a gyerekek.

A játékban a családok a makett.kajla.hu weboldalon díjmentesen igényelhetnek egy-egy makettcsomagot, mely olyan kártyákat tartalmaz, amelyekből 3D-ben összeállítható egy-egy kiemelt hazai nevezetesség. A játék lényege, hogy a Magyar Posta közreműködésével célba juttatott makettek összeállítását követően a gyerekek azokról kreatív fényképeket készítsenek akár egyedi díszítéssel, háttérrel vagy mesés környezetbe helyezve őket, majd tegyék közkinccsé a kampány weboldalán.

A cél az, hogy minél többen megismerjék és megjegyezzék Magyarország csodáit. Lehetőség van a makettek otthoni letöltésére és kinyomtatására is, így bárki összerakhatja akár mind a 20 nevezetességet.

A közzétett fotók beküldői további maketteket kapnak ajándékba. A legszebb fotók feltöltői pedig fődíjként egy óriás Magyarország térképet és egy teljes, a térképre helyezhető, 20 darabos makettszettet kapnak ajándékba.

A játék július 15-ig tart, addigra Kajla már újabb meglepetéssel készül…

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu