Kisvakond alkotópályázat óvodás gyermekek számára

A Kisvakond születésének 65. és a kedves figura atyja, Zdeněk Miler születésének 100. évfordulója alkalmából a Kisvakond-könyveket megjelentető Móra Kiadó rajzpályázatot hirdet.

„Ismered Kisvakondot és barátait?

Olvasd el Kisvakond számos története közül bármelyiket, és ábrázold kedvenc jelenetedet minél izgalmasabb módon!

Engedd szabadjára fantáziádat! Ne csak rajzolj, hanem vágj, színezz, ragassz, formázz is bátran!” – olvasható a felhívásban.

Az alkotások bármilyen technikával (ceruza, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték vagy tempera, kollázs, gyurma) készülhetnek. A pályaműveket elektronikus úton a Móra Kiadó jatek@mora.hu e-mail címére várják.

Forrás: Móra Kiadó

 

A pályaművön fel kell tüntetni a gyermek nevét, életkorát, óvodája címét, ezenkívül óvónője nevét, e-mail-címét és telefonszámát. A beküldési határidő március 31., az eredményhirdetésre pedig április 9-én kerül sor.

A nyertesek névsorát a kiadó honlapján és Facebook-oldalán teszik közzé, de természetesen személyesen is értesítik őket. A zsűri tagjai a Móra Kiadó szerkesztősége és művészeti vezetője, Lonovics Zoltán. A zsűri által három legjobbnak ítélt alkotás beküldői Kisvakond-könyvcsomagot nyernek.


(via Móra Kiadó)