Mit nézzünk 30-án a családdal a tévében?

Levetítik a Kutyabajnokot, az Avatárt, és az Ötösfogat című filmet.

2017. december 30., szombat

Szupersuli
Film+ - december 30., 9.00
12 éven felülieknek ajánlott!

Veszélyben forog a Föld és a pusztulástól csak egyetlen hős mentheti meg: Zoom kapitány... aki mostanság nincs éppen csúcsformában. Zoom úr, polgári nevén Jack Shepard bizony elveszítette a szuperképességeit. Larraby generális és Dr. Grant nem is egy világmegváltó akció kedvéért citálja őt vissza a kényszerpihenőről: hátulgombolós szuperpalántákból kell szuperhősöket nevelnie. Az eszes Ms. Holloway segítségével a rakoncátlan kölykök megtanulnak csapatban dolgozni, megzabolázzák a képességeiket, és szembeszállnak a gonosszal, akinek feltett szándéka felforgatni a világot.

Egri csillagok
TV2 - december 30., 9.50
12 éven felülieknek ajánlott!

Gárdonyi Géza nagyszabású történelmi regénye kötelező irodalom az általános iskolákban. Ebből a remek regényből készült Várkonyi Zoltán monumentális filmalkotása a kor legnagyobb magyar színészeinek a főszereplésével. 1500-as évek, Magyarország. Portyázó török csapatok dúlják fel az országot, rabolnak, fosztogatnak, rabságba hurcolják a magyarokat. Bornemissza Gergely és Cecey Éva gyerekként kerül Jumurdzsák kezébe, aki egy keleti rabszolgapiacon akarja eladni értékes foglyait. A gyerekek megszöknek, ráadásul magukkal viszik a babonás Jumurdzsák talizmánját. A török harcost ezután elhagyja a szerencséje, míg a bátor kisfiú, Bornemissza Gergely megtalálja azt.

Talpig zűrben 3.
VIASAT3 - deceber 30., 12.45
12 éven felülieknek ajánlott!

Junior életében először szerelmes lesz, méghozzá az iskola legnépszerűbb diáklányába. Persze a fiú nem ismer kegyelmet, Tiffany iránti rajongásában odáig jut, hogy kíméletlenül le akar söpörni mindenkit, aki az útjába áll, legyen az nagyapja, vagy például kegyetlen fogorvosa, aki nem lenne rest, és éppen most egy csinos kis fogszabályzóval hozná rendbe a fiú fogait.

Kutyabajnok
RTL Klub - december 30., 13.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Ted Brooks miami fogorvos azért utazik Alaszkába, hogy átvegye örökségét. Amikor megérkezik, kiderül, hogy egy ellenséges és fegyelmezetlen kutyafalkát örökölt, amely hét szibériai szánhúzó kutyából és egy border collie-ból áll. Hősünk ráadásul szembe kerül a mogorva öregemberrel, Thunder Jackkel is, akinek a kutyákra fáj a foga, ezért minden eszközt bevet, hogy a városi puhányt visszaküldje a melegebb éghajlatra. Ted azonban elfogadja a kihívást és miután megfagyott az agya, úgy dönt, hogy Alaszkában marad és kerül, amibe kerül, indul az év legnagyobb fogathajtó versenyén. 

Mihaszna kalózok
Story4 - december 30., 14.00
6 éven felülieknek ajánlott!

A félénk Elliot, a lusta Sedgewick és a beképzelt George pincértanulóként dolgozik az egyik étteremben, ahol színházi előadásokat is rendeznek. Ha zárás után befejezik az asztalok takarítását, ők a sztárok a reflektorfényben. Ha Elliot le tudná győzni a félénkségét, Sedgewickben lenne elég hajtóerő, George-nak pedig nagyobb lenne az önbizalma, akkor talán valóra válna az álmuk, hogy szerepeljenek a nagy kalózshow-ban. Egyik nap különös valami pottyan le az égből, három hőst keresve. Elliot, Sedgewick és George hamarosan a 17. században találja magát, hogy megmentsék a királyi családot a gonosz zsarnoktól.

Avatar
SuperTV2 - december 30., 14.40
12 éven felülieknek ajánlott!

Egy deréktól lefelé megbénult háborús veterán a távoli Pandorára utazik. A bolygó lakói, a Na'vik az emberhez hasonló faj - de nyelvük és kultúrájuk felfoghatatlanul különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért. De nagyon nagy lehetőséghez is jutnak: a régi agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. A veterán azonban más céllal érkezett. Az új test új, titkos feladatot is jelent számára, amit mindenáron végre kell hajtania. 

Oviapu
Film+ - december 30., 17.15
12 éven felülieknek ajánlott!

Mikor a két reklámzseni, Charlie és Phil új fejlesztésű zöldséges müzlije totális katasztrófának bizonyul, elveszítik állásukat és feleségeik kényszerülnek munkába állni. Charlie és Phil azonban nem bírja soká a tétlenséget. Elhatározzák, hogy nyitnak egy ovit, és ezzel elkezdődik a kedves kalandok mulatságos sorozata. A váratlan siker újabb megpróbáltatások elé állítja a két jó barátot, de szerencsére számíthatnak Marvin, Kim és Bruce segítségére. 

Ötösfogat
m2 - december 30., 18.15
12 éven felülieknek ajánlott!

A hírhedt ötösfogat, George, Julian, Dick, Anne és kutyája, Timmy együtt töltik a nyarat. George magának való kislány, aki sajnálja, hogy nem fiúnak született. Rajongva szereti apját és egyáltalán nem lelkesedik, hogy három unokatestvére velük tölti a nyarat. A három jövevény, ha nem is olyan vadóc, mint George, de ugyanolyan kiskamasz, aki lelkesen részt vesz minden kalandban. Most épp azokat kell lefülelniük, akik el akarják lopni Quentin találmányát. Ebben segítségükre van még egy titkosügynök és két madárszakértő. Mindezek alapján elmondható és leírható, hogy a kis vadócok első együttes vakációja nem éppen unalmasan telik.