Mit nézzünk 31-én a családdal a tévében?

Levetítik a Túl a sövényent, a Robotokat az Ötösfogat második részét és a Grincset is.

2017. december 31., vasárnap

Túl a sövényen
TV2 - december 31., 6.10
6 éven felülieknek ajánlott!

Itt a tavasz, Verne, a teknőc és erdei barátai felébrednek téli álmukból és indulnának élelmet gyűjteni jövő télre. Igen ám, de valami szörnyűség állja útjukat. Hatalmas. És zöld. És félelmetes. És csupa levél. És mégsem a postás bácsi.
Hanem a SÖVÉNY.
A sövény, amely keresztülszeli birodalmukat és a túloldalán immáron nem a békés, barátságos erdő van. Hanem egy furcsa, veszedelmekkel és idétlen lényekkel teli, idegen terület. A lakópark.
Kis barátaink már éppen pánikba esnének, sőt, Ozzie, az oposszum már a halál gondolatával játszik, amikor felbukkan a felmentő sereg a nagydumás, dörzsölt mosómedve, Stikli képében. A ravasz koma szerint a sövény túloldala maga a Paradicsom - hiszen telis-tele van finomabbnál finomabb csemegékkel, melyet az emberek direkt nekik készítenek ki a házuk elé hatalmas, fényes fémdobozokban.
És megindulnak az izgalmas zsákmányszerző akciók, csakhogy hamarosan felbukkan egy hisztis háziasszony, egy profi féregirtó és egy irtó mérges mackó is. 

Karácsonyi csoda
RTL II - december 31., 8.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Egy apa és három gyermeke Los Angelesből Edmontonba költözik. A testvérek az ünnepek előtti időszakot a helyi plázában ütik el, ahol valamilyen fura szerencse következtében egy táska készpénz hullik eléjük. A kandalló előtt ücsörgés helyett a kicsik hajszát indítanak a bűnözők ellen. Természetesen a Télapó is a segítségükre lesz a karácsonyi "buliban", hogy sikerül-e elkapniuk a csalókat, kiderül a filmből.

Robotok
HBO - december 31., 8.50
6 éven felülieknek ajánlott!

Rodney, az ifjú feltaláló emberi álmokat dédelget. Megelégelve a peremkerület rozsdás egyhangúságát, elhatározza, hogy szerencsét próbál Robot City fogaskerék-rengetegében. Nyakába veszi alkatrészeit, és elindul, hogy bemutassa találmányát példaképének, a nagy tervezőnek. Mire odaér, egy olajpuccs keretében a zsarnok Retesz vette át átveszi a hatalmat. Retesz minden olyan robotot be akar zúzatni, amelyik nem felel meg a legújabb előírásoknak. Ifjú hősünknek azonban helyén van az áramköre, és rozsdás barátaival harcot indít a zsarnok ellen. 

Kutyabaj
Duna Televízió - december 31., 13.45
6 éven felülieknek ajánlott!

Kutyamese a javából! Nincs elbűvölőbb látvány, mint öt kis Golden Retriever kölyök, együtt, egy alomban, mindahányan. Mindegyikük nagy gézengúz, vásott kölyök a javából. Egy jó nagy házban laknak, azonban egy napon gazdáik elhagyják az otthonukat, mert elárverezik a tetőt a fejük fölött. És így a Golden Retriever kölykök is magukra maradnak, elhagyottan. A kutyusok mamáját pedig menhelyre viszik. Történik mindez éppen karácsonykor. A téli szünetben négy srác szellembandát alapít, s éppen ebbe az elhagyottnak hitt házba törnek be. A bandatagok közül az újonc Oliver a legkülönb mind közül. A házban magukra maradt kutymákok egyedül az újonc fiúban, Oliverben bíznak. Oliv is ugyanolyan elhagyatott, mint az öt árva kiskutya. Oli és a kutyusok pillanatok alatt összebarátkoznak. A szellembanda viszont keménykedik. Jimmy, a Főnök egyből üzletet lát a dolgokban. Karácsonyi költőpénzként tekintenek a kutyusokra. Tervet forralnak, hogy egyenként eladják a Retrievereket. A kölykök sem tétlenkednek, egyből akcióban lépnek... Sőt, mi több, még egy bankrablást is meghiúsítanak.

Tini nindzsa teknőcök
TV2 - december 31., 15.50
12 éven felülieknek ajánlott!

New Yorknak segítségre van szüksége. A bűn a Fürge Láb klán képében rátelepedett a metropoliszra, és a vezetőjük, a titokzatos Zúzó mindenkit a kezében tart, legyen az tisztviselő, rendőr vagy politikus. A jövő kilátástalannak látszik, mígnem váratlanul felbukkan a csatornából a Tini Nindzsa Teknőcök csapata. A négy számkivetett, pizzazabáló és a távol-keleti harcművészetekben jártas mutáns teknős a bátor riporternővel, Aprillel összefogva megpróbálja megmenteni a várost az ördögi Zúzótól. 

Kutyahideg
Film+ - december 31., 16.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Jerry egy tudóscsoport túravezetője az Antarktiszon, nyolc szánhúzó kutyájával a legkeményebb hidegben is teljesítik a küldetést. Ám amikor az évszázad vihara közeledik, evakuálják a bázist. Abban a hitben, hogy a kutyákért 3 óra múlva visszajönnek, Jerry kiköti a nyolc ebet. A visszatérést azonban a vihar meghiúsítja. Jerry képtelen beletörődni a helyzetbe, és minden követ megmozgat, hogy visszamehessen.

Vad Kunság - A Puszta rejtett élete
m5 - december 31., 17.25
6 éven felülieknek ajánlott!

Első pillantásra olyan, mint a többi európai síkság. Egykor a szél, a folyók munkálták, mára lépten-nyomon az ember keze nyomát viseli. A magyar Puszta mégis más: titkos életet él, ahol mindig történik valami. Nagy testű madarak lökdösik-taszigálják egymást, a fehér színű, sós tavak forgalma a nagy repülőterekével vetekszik, agancsok csattognak, akár a kardok és mindezt megtapsolja egy bagoly. A legkülönösebb szerzet maga a főszereplő. Az aranysakál régen itt élt, de mivel üldözték, évtizedekre eltűnt. Ez a négylábú ragadozó azonban dacolva a veszéllyel visszatér és családot alapít. A fagyos éjszakában az új falka már együtt üvölti: ez a táj a mi birodalmunk.

Ötösfogat II.
m2 - december 31., 18.15
6 éven felülieknek ajánlott!

George magának való kislány, aki még mindig sajnálja, hogy nem fiúnak született. Az "Ötösfogat" a Macska-szurdokba ered, hogy a kincsre leljen. A Zöld Szem közel ötszáz éve a szurdokban van elrejtve, egy kolostor árnyékában. Kering ezen a vidéken egy ősi legenda. A Fekete Macska legendája kísérteties história. Hardy egy gazdag fiú, aki véletlenül találkozik az erdőben az Ötösfogattal. Figyelmezteti őket, hogy ideje olajra lépni, mert óriási vihar várható. Az emberrablók is a Zöld Szem, a világ legértékesebb smaragdja után kutatnak. Van egy térképük, amely elvezethet az értékes gyémánthoz. De ez még mind nem elég. Szükségük van még egy bizonyos dalra, amit egyedül csak Hardy tud. A két balfék tévedésből Hardy helyett Dick-et rabolja el, az Ötösfogat oszlopos tagját. Ráadásul még Rookey Burns fegyenc is olajra lép a börtönből, s fegyverrel, ugyanabban az erdőben bolyong, ahol a megcsappant Ötösfogat, most már Dick nélkül. Hardy szeretne csatlakozni az Ötösfogathoz, de ők elsőre elzavarják. De amikor ráébrednek, hogy egyedül nem megy, és Hardy sok mindent tud, beveszik a bandába. Veszélyes játék ez a javából.

A Grincs
Story5 - december 31., 19.00
12 éven felülieknek ajánlott!

Létezik egy varázslatos város, amely csak egy hópehelyben létezik. Whoville-ben él a Who család. Nem túl szépek, és kicsit túl anyagiasak is, viszont a maguk módján szimpatikusak. Imádják az ünnepeket. Legfőképpen a Karácsony a mindenük. Egyvalakinek azonban sem az ünnepek, sem a Karácsony nem tetszik. Ő a Grincs, a galád, rosszindulatú szörnyeteg, aki a város fölött magasodó Kobakhegyen él önkéntes száműzetésben. Egyszer s mindenkorra véget akar vetni a nagy éves hajcihőknek, amikor mindenki boldog, kivéve őt. Cindy, a család legkisebb azonban úgy gondolja, nem helyénvaló dolog, ha a szeretet ünnepét a Grincs magányosan tölti, így meghívja magukhoz ebédre. A botrányba fulladt vendégjárás után a Grincs egy az egyben ellopja a Karácsonyt.