Tini szuperlányok lepik el a Cartoon Networköt: indul a DC Super Hero Girls

Új akciódús vígjátéksorozat a Cartoon Networkön.

Lauren Faust kelti új életre a DC Comics tini szuperhősnőiről szóló DC Super Hero Girls-t. Az elsőre átlagosnak tűnő lányok átlagos suliba járnak, de „részmunkaidőben” készek megmenteni a várost. Képesek lesznek egyszerre bűnt üldözni Metropolisban, miközben az iskolában is helyt állnak? Kiderül a Cartoon Networkön!

Csodanő, Supergirl, Batgirl, Dongó, Zatanna és Zöld Lámpás már megismert civil személyazonosságai az új szériában még nagyobb hangsúlyt kapnak. A sulis szálat pedig egy izgalmas mellékszál is fűszerezi: Barbara Gordon és Harleen Quinzel gyerekkoruk óta legjobb barátok, és mit sem sejtenek arról, hogy éjjelente egymás ellen harcolnak álruhában… De persze nem ő az egyetlen gonosztevő, akivel szembe kell nézniük. Méregcsók és Macskanő is rájuk fenik a fogukat és a karmukat.



Tinédzsernek lenni, jó jegyeket kapni, elvegyülni a többi tanuló között így aztán pláne nem könnyű. A lányok dolgát az is nehezíti, hogy nem fedhetik fel magukat, ahogy a szuperképességeiket sem használhatják az iskolában.

Hőseink bár sok mindenben különböznek, egy dolog mégis összeköti őket: mindannyian tinilányok, akik „normális” életüket igyekeznek összeegyeztetni a szuperhősléttel. A csapatból mindenki másban jó, így jól kiegészítik egymást. A legfiatalabb hős, Dongó pedig nagy tudásának hála kihagyott egy évfolyamot, így most mind a hatan egy osztályba járnak!

A  Cartoon Network Magyarország YouTube-csatornáján visszanézhetők a 2017-es websorozat epizódjai.