Tom és Jerry New Yorkban

New York lakosai készülhetnek; két legendás rajzfilmhős birtokba veszi a Nagy Almának becézett világvárost, ahol szokásukhoz híven jókora káoszt okoznak, amerre csak járnak. Tom és Jerry New Yorkban címmel indul új rajzfilmsorozat a Boomerangon.

A Warner Bros. Animation új sorozata, a Tom és Jerry New Yorkban elérhető lesz a Magyarországon 2022-ben induló HBO Maxon, addig is a Boomerang tévécsatornán láthatják a nézők, A Tom és Jerry-show és megannyi Tom és Jerry-sorozat mellett.

A nagysikerű, szintén New Yorkban játszódó élőszereplős mozifilm után Tom és Jerry vadonatúj rajzfilmsorozatban tér vissza. A duóra eddigi legnagyobb kalandjuk vár – a világ egyik leghíresebb metropoliszába, New York City-be költöznek, a Royal Gate Hotelbe. A közönségkedvenc macska–egér-páros véget nem érő rivalizálása rengeteg régi és néhány új baráttal folytatódik. Ezúttal Manhattanben, a Central Parkban, a Broadwayen a metróban és megannyi ikonikus New York-i helyszínen hagynak felfordulást maguk után.

A Tom és Jerry New Yorkban vezető producere a Warner Bros. Animation és a Cartoon Network Studios vezérigazgatója, Sam Register. Darrell Van Citters rendezőként, Ashley Postlewaite producerként működik közre.

Tom és Jerry az egész családot várja a képernyő elé, november 15-étől mindennap 7:00-kor és 16:00-kor a Boomerangon!

A Boomerang EMEA-ról

A WarnerMedia csoport Boomerang csatornája 24 órás gyerektévé, amely örökzöld klasszikus és modern animációs sorozatokat sugároz. A Boomerang elsődleges célcsoportja a 4 és 9 év közötti gyerekek, valamint családok. Kínálatát olyan közkedvelt franchise-ok erősítik, mint a „Scooby-Doo”, a „Frédi és Béni”, a „Tom és Jerry” és a „Bolondos dallamok”, emellett a modern klasszikusokként is emlegetett újhullámos animációs sorozatokat is műsorra tűz, ilyen a „Mr. Bean”, a „Bonbon és Bentley”, a „Grizzy és a lemmingek” vagy a „Nyuszipoly”. A világszerte fogható Boomerang 2000-ben indult, Magyarországon 2005 óta látható. A csatornát a különböző földrészek és országok helyi igényeihez igazodva, rugalmas programkínálat jellemzi. A Boomerang tulajdonosa a WarnerMedia, amely az AT&T vállalat tagja.

Boomerang

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu