Vadonatúj, dán animációs sorozat indul a Cartoon Networkön

Vadonatúj minisorozat indul a Cartoon Network csatornán A daliás Ivandoe herceg kalandjai címmel. A dán sorozat tíz mini epizódját január 22. és február 1. között hétköznaponként a Bűvös varázskardok című sorozat új részei után, 17.05-kor nézhetitek meg.

A daliás Ivandoe herceg kalandjai egy fiatal szarvas meséje, aki élete legnagyobb kalandjára indul. Ivandoe, az erdő hercegi posztjának várományosa, akinek tettvágyánál csak önbizalma nagyobb. Meggyőződése, hogy ő a legbátrabb, legnemesebb és legdaliásabb harcos herceg, akit valaha látott az erdő! Valójában azonban egy csetlő-botló, kétbalkezes ‘kölyök’, akinek még van mit tanulnia.

Ivandoe-ra igazi ‘népmesei’ megmérettetések várnak: szülei hősi próbára küldik, hogy tapasztalatot, erőt gyűjtsön, azaz felkészüljön a trónra. Át kell utaznia a királyságon, meg kell másznia a Sólyom-hegyet és elhoznia az aranytollat a félelmetes sólyomkirálytól. Csak így bizonyíthatja be, hogy alkalmas az uralkodásra.

Ivandoe-t Bert, egy okos kismadár kíséri az útján. Bert a herceg hivatásos segédje és legjobb (egyetlen) barátja. Együtt életre szóló kalandra indnak, át a Gnómok erdején, a sötét Troll-erdőn és a Rejtélyek taván, miközben találkoznak pimasz gnómokkal, egy víz alatti herceggel és egy beszélő heggyel. Ivandoe herceget egója és túlzott önbecsülése gyakran sodorják bajba. Általában Bert húzza ki a csávából. Ivandoe azonban képtelen tanulni a hibáiból.

A sorozat Ivandoe utazását mutatja be a királyságból a Sólyom-hegyre, melynek során Ivandoe jellemfejlődésen is keresztül megy: fiatal naiv szarvashercegből, nos… kicsit idősebb naiv szarvasherceggé válik. Minden epizód egy-egy bizarr helyzetet vagy akadályt mutat be, amelyen Ivandoe-nak és Bertnek át kell küzdenie magát, hogy folytathassák útjukat a Sólyom-hegy felé.

Az Ivandoe-t dán rajzfilmkészítők, Christian Bøving-Andersen és Eva Lee Wallberg álmodták meg, akik korábban a szintén európai gyártású Gumball csodálatos világán is dolgoztak. A 10x3 perces minisorozat készítésében a koppenhágai Sun Creature Studio is részt vesz, a pilot epizódban pedig a Copenhagen Bombay is közreműködött. A sorozat, a Cartoon Networktől megszokott módon, a tévé képernyő mellett a Cartoon Network interaktív online felületén is számos szórakoztató elemmel, játékkal, kvízzel, klipekkel jelentkezik.

A magyar premier kapcsán influencer kampányt és rendezvénysorozatot indít a Cartoon Network. Gigászi méretű élő  társasjáték készül, amellyel a DIGI távközlési és szolgáltató Kft. budaörsi és dunakeszi ügyfélszolgálati irodáiban próbálhatnak ki a családok a Nagy Cartoon Network- DIGI játék hétvége keretében január 20-án és 21-én.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu