Védd a sünöket! Készíts nekik süngarázst!

Hol alszanak téli álmot a sünök? Fogadjunk, nem gondoltad volna, hogy garázsban. Alapjáraton persze nem is ott alszanak, de ha segíteni szeretnél nekik biztonságos búvóhelyet találni, akkor építhetsz te is egy menő süngarázst, ahova beparkolhatnak télire a tüskés kis kertimalacok. És ettől nemcsak nagyon jó fej leszel, de még nyerhetsz is vele.

A Budakeszi Vadaspark játékot hirdet Védd Te is a sünöket! címmel, melynek lényege, hogy minél több biztonságos kuckó álljon a téli búvóhelyet kereső sünök rendelkezésére, akik már javában készülnek a maratoni szunyókálásra. Ha szívesen segítenél négylábú barátaidnak, és szeretsz barkácsolni, fúrni-faragni, akkor kösd össze a kettőt, és építs saját süngarázst! Ha kész vagy, fotózd le az elkészült remekművet, és a képet küldd el erre a mailcímre: jatek@bkvp.hu!
A levél mindenképpen tartalmazza a saját neved.

Elkészült munkáddal Budakeszi Vadaspark ajándékcsomagot és családi belépőjegyet nyerhetsz.

Milyen süngarázzsal nevezhetsz?
A süngarázst megépítheted saját magad.
Ha kész süngarázst vásárolsz, tedd egyedivé (pl. fesd le, díszítsd fel) és úgy pályázz a játékra!

Beküldési határidő: 2021.10.24 vasárnap éjfél
A játék során három nyertest sorsolnak ki, akik megnyerik a Budakeszi Vadaspark ajándékcsomagot és a névre szóló családi belépőjegyet.
Sorsolás: 2021.10.26 kedd 10:00

Az elkészült alkotásaitokat a Budakeszi Vadaspark Facebook-oldalán is közzéteszik majd.

Érdemes böngészni az oldalt, mert remek tippeket kaphattok arra vonatkozóan, hogy milyen egy ideális rejtekhely, sőt fényképes útmutatót is találtok, de egyéb sünös témák is terítékre kerülnek; kiderül hogyan döntsd el, hogy egy állat bajban van-e, hogyan segíts neki, miről ismered fel, hogy egészséges vagy segítségre szoruló sünt találtál, vagy hogy milyen praktikákkal kedveskedhetsz nekik egész évben. Nagyon tanulságos, olvassátok!

Budakeszi Vadaspark