Boldog új évet kíván a Partvonal!

Kisütött a nap, de még délután öt óra után hideg van és sötét a szabadban. Így általában a meleg szobában várjuk a tavaszt. Olvasni talán mindenki szeret. Mutatunk pár könyvet a Partvonal Kiadó év eleji meglelenéseiből.

Dr. Esche-Belke – Dr. Kirschner-Brouns:: Nők a változókor küszöbén
A hormonális egyensúly titkai
Fordította: Fülöp Mónika

A Partvonal Egészségünkre! sorozata újabb kötettel bővül!

A változókor nem a világ vége, hanem új lehetőségek kezdete!

A legújabb tudományos ismeretek alapján a szerzők új módszereket mutatnak be: segítségül hívják az epigenetika, a stresszkezelés, a mikrobiom-kutatás és a gyógyító táplálkozás eredményeit, hogy az életük középső harmadában járó nők megtalálják az egyensúlyt, és csökkentsék a menopauza hullámvasúthoz hasonlítható kellemetlen testi és lelki tüneteit.

Megjelenés: 2021. január 28.
További információ itt.Marty Noble: Jane Austen – Színezőkönyv
Fordította: Bosnyák Gabriella

 

A Jane Austen műveiből válogatott szellemes és bölcs idézeteket Marty Noble elragadóan bájos illusztrációi teszik igazán különlegessé.

Megjelenés: 2021. február 09.
További információ itt.

 

 

Patrick Smith: Üdv a fedélzeten!
Tények és tévhitek a repülésről
Fordította: Mezősi Péter

A repülést emberek milliói tartják zavaró, kényelmetlen vagy akár félelmetes élménynek. Patrick Smith, a sokat látott pilóta azonban segít szétválasztani a tényeket a tévhitektől, és mindent elárul, amit csak tudni szeretnénk a légi utazásról. Az Üdv a fedélzeten! amellett, hogy a repülés alapjait is érthetően elmagyarázza, bevezet az utasszállítás és a légitársaságok izgalmas kulisszatitkaiba is. Gondosan összeállított, szórakoztató, helyenként mélyen személyes könyv, ami az ideges turistáktól a gyakran repülő törzsutasokig mindenki számára tartogat érdekességeket.

 


Megjelenés: 2021. február 10.
További információ itt.

 

Hedvig Montgomery:Szülői varázslat 3.
Az óvodáskor kihívásai
Fordította: Veress Kata

Lényegre törő válaszok a legfontosabb kérdésekre

A Szülői varázslat 3. – Az óvodáskor kihívásai című könyvében Hedvig Montgomery választ ad azokra a kérdésekre, amiket minden óvodás korú gyerekkel rendelkező szülő feltesz magának. Mennyire fontos a barátság ebben a korban? Tényleg annyira rossz dolog a testvérek közötti harc? Hogyan birkózzunk meg a dackorszakkal, a szerepjátékokkal, az ovis korszak kihívásaival és új érzelemvilágával?


Megjelenés: 2021. február 15.
További információ itt.

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu