Szíves város

Megjelent egy csupaszív könyv. A Budapest Hearts egy különleges, egyedülálló album Budapestről, mely egy kicsit más szemszögből mutatja be a várost, ahogyan még senki nem látta.

Egy kis fotóalbum; a város szövetében megbúvó, véletlenül talált, spontán megörökített szívek gyűjteménye, egyfajta kincses doboz.

Budapest Hearts (Forrás: Bellibro Kiadó)


A szívek mindenhol ott vannak, kirajzolódnak, legyen ez egy pesti aszfaltból hiányzó darab, egy kopott házfal részlete, a budai hegyek faleveleinek véletlenszerű játéka, egy elhagyott kis konfetti szív, vagy egy sebtében megfirkált szerelmi vallomás. Együtt lüktetnek, élnek, dobognak a várossal.
A Budapest Hearts nemcsak a várost mutatja be egy kicsit más szemszögből, hanem észrevétlenül ráveszi az olvasót, hogy nyitottabb szemmel járjon.

Budapest Hearts (Forrás: Bellibro Kiadó)


A Bellibro elsősorban Budapest témájú, a városhoz kapcsolódó könyvek gondozását tűzte ki célul, melyek tartalmukban és megjelenésükben is elismerésre méltó színvonalat képviselnek.

A könyvhöz kapcsolódóan a kiadó létrehozott egy instagram és facebook oldalt, ahová bárki elküldheti az általa talált szívek fotóit, régieket, újaka, mert tudva tudják, hogy más is találkozik szívekkel városszerte.

Budapest Hearts (Forrás: Bellibro Kiadó)


Aki eddig még nem talált, annak is érdemes nyitott szívvel járnia, csodálkozva tapasztalja majd, hogy a dolog működik…