30 napos kihívás a PORT.hu Facebook-oldalán! - Játssz velünk!

Izgalmas játékra hívunk titeket a PORT.hu Facebook-oldalán; a játék november 1-jén kezdődik, és 30 napig tart.

Szeretnénk egy kicsit megmozgatni a PORT.hu oldal olvasótáborát, közösségét vagyis Titeket egy 30 napos filmes tematikájú kihívással a Facebook-oldalunkon, hogy előcsalogassuk legmeghatározóbb vidám vagy éppen könnyfakasztó filmes/tévés emlékeiteket.


Ebben a kihívásban nem kell lemondanotok semmiről, vagy kemény, 3 perces planking gyakorlatoktól izzadni, ráadásul minden egyéni élmény jó válasznak minősül ;)

A 30 napon át kitartó játékosok közt 3 ajándékcsomagot sorsolunk ki a kihívás után.


NYEREMÉNYEK:


1. csomag: Páros Cinema City 3D mozijegy + 1 Medence Csoport Műhelyben készült újrahasznosított molinótáska + moziplakát a Fórum Hungarytől

2. csomag: Páros Cinema City 3D mozijegy + 1 Medence Csoport Műhelyben készült újrahasznosított molinótáska + moziplakát a Fórum Hungarytől

3. csomag: 6 db 3D Cinema City mozijegy + moziplakát a Fórum Hungarytől

A játék menete a következő:

November 1. és 30. között minden nap felteszünk egy tematikus kérdést a Facebookon, amire az adott poszt alatt kommentben várjuk válaszaitokat.

FONTOS: A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a kihíváshoz tartozó ÖSSZES POSZTRA válaszoljatok. Ha lemaradnátok valamelyik napi posztról, nem késtetek el végleg, november 30-ig minden poszt alá írt válasz részt vesz a játékban.

A Játékszabályzatot ITT olvashatjátok.


A nyeremények kisorsolására december 4-én délután kerül sor.

Jó szórakozást és hajrá mindenkinek, mi a vízilovakkal vagyunk, az erő veletek!