A Kokainmedve már a múlt, itt a metamfetaminos aligátor!

Előzetest kapott a Meth Gator, az Asylum stúdió új agymenése.

Tavaly a magyar mozik is bemutatták a Kokainmedve című horrorkomédiát, ami arról szól, hogy egy drogcsempésznek lezuhan a repülője, és az így szó szerint terített kokaint egy óriási fekete medve bekebelezi, és aztán ámokfutásra indul.

A film sikerének hála más producereknek is beindult a fantáziája, így nem sokkal később már be is jelentették a Crackoon című filmet, amiben egy mosómedve tolja túl a drogot, és kezd eszement mészárlásba, és a metamfetamint fogyasztó aligátor kalandjait feldolgozó Meth Gatort, a gyalázatosan silány horrorjairól ismert The Asylum stúdió (Sharknado) gyártásában.

Utóbbihoz megérkezett végre az előzetes, és a hivatalos szinopszis is, ami így szól:

"A rendőrség figyelmezteti a lakosokat, hogy tartózkodjanak attól, hogy metamfetamint húzzanak le a WC-n, hogy megelőzzék a "met-gatorok" kialakulását. A floridai Sweet Water Pointban nem hallgattak rájuk."

A stúdió, kihasználva, hogy a mozikat éppen a Deadpoolt & Rozsomák uralja, nemrég a San Diegó-i Comic-Conon bemutatott egy olyan plakátot is, amin a bedrogozott hüllő az ikonikus párost is elfogyasztja.

 

Ami a Kokainmedvét illeti, Elizabeth Banks úgy nyilatkozott nemrég a Rolling Stone-nak, hogy papíron benne lenne egy folytatásban:

"Nagyon jól éreztem magam a készítésekor. Imádtam, hogy mennyire felforgató, őrült, buta és vicces volt. Imádtam meglepni az embereket a szereposztással. Nem hiszem, hogy bárki is arra számított volna, hogy a 70 éves Margo Martindale le fogja lőni azt a gyereket. Nagyon jól szórakoztunk, és ha újra lehetőségem lenne arra, hogy meglepjem a közönséget és magamat is megörvendeztessem, akkor élnék vele."

via: Movieweb