Átaludtad a Comic Cont? Itt az összes új trailer!

  • Szűcs Gyula / PORT.hu

Wonder Womantől kezdve az Igazság Ligáján át Dr. Strange-ig mindenki villantott valami látványosat San Diegóban a hétvégén, amíg mi a Balaton-parton heverésztünk.

Csütörtöktől vasárnapig tartott az év legjobban várt geekbulija, a San Diego-i Comic Con, ami ma már nem is a képregényfüzetekről szól (pedig itt osztják ki a képregényipar Oscarját, az Eisner-díjat is), hanem a szuperhősös-misztikus-szörnyes blockbuster filmekről és a legmenőbb sorozatokról. A Disney, a Marvel, a Warner, a Netflix és persze az összes többi nagy filmstúdió és népszerű tévécsatorna jelen volt az eseményen, ahol főleg szombaton és vasárnap robbantak a bombaként az újabb és újabb, látványos előzetesek. Íme a legfontosabbak:

Wonder Woman (2017)

Bár a Batman Superman ellen nem szólt akkorát, hogy a Warner lenyomja népszerűségben a Marvel-hősöket, Ben Affleck Batmanje mellett Gal Gadot Csodanője is nagyon bejött a nézőknek. A harcias amazon jövőre saját filmet kap, Chris Pine oldalán kaszabol majd németeket az első világháború lövészárkaiban - reméljük, a Vörös Sonjába oltott Amerika kapitány végre elindítja a mozikban DC-szuperhősök diadalmenetét is!

Justice League (2017)

Sosem értettem, hogy a Warner miért ragaszkodik évek óta az újabb és újabb Superman-blockbusterekhez. Clark Kent a világ legunalmasabb szuperhőse, a filmjeire eltapsolt százmilliókból viszont már réges-rég le lehetett volna forgatni a DC-hősök ellen-Bosszúállókját. A jövőre mozikba kerülő Igazság Liga végre valami ilyesmi lesz - és a trailer alapján még úgy is igen jónak tűnik, hogy kihagyták belőle Supermant, a morcos Batmanből pedig egy Tony Stark-szerű, cinikus, kütyübolond milliomost faragott a Warner, aki egy csapatba tereli Wonder Womant, Flash-t, Cyborgot és Aquamant.

Suicide Squad - Az öngyilkos osztag (2016)

Jövő héten már a hazai mozik is vetítik Batman válogatott ellenfeleinek randalírozását, de a Warner a biztonság kedvéért még egy utolsó Suicide Squat-előzetest is betárazott a Comic Conra. Reméljük, a fura füstlényeket gyepáló Harley Quinn, Deatshot, Killer Croc, Katana, El Diablo és a többiek lesznek annyira menők, hogy a DC velük megszorongathatja végre a pénztáraknál a futószalagon érkező Bosszúállók-folytatásokat.

LegoBatman (2017)

A Lego-kaland akkora siker volt 2014-ben, hogy a dán játékgyár és a Warner évekre előre kitalált egy rakás őrült kalandot, amiben a kis figurák pompás járgányokat raknak össze a sok legókockából egy újabb vidám ámokfutáshoz. Lesz majd nindzsás Lego-kaland is, de előtte még a morcos Batman-figura kap egy önálló rajzfilmet, amiben egy botcsinálta Robinnal az oldalán kell megmentenie ismét a világot.

Doctor Strange (2016)

A Warner után nézzük, mi újság a Disney-hez került Marvel-hősök háza táján! Idén novemberben mutatkozik be egy eddig még csak a képregényekből ismert Bosszú Angyalai-tag, a New York-i  orvosból lett mágus, Dr. Stephen Strange (Benedict Cumberbatch). Nekem óriási kedvencem ez a karakter azóta, hogy a Démonirtók című különszámban visszaküldte Pókembert az atlantiszi Kull király korába, mert a gyíklényeg mérges harapását csak egy ottani sámán tudta meggyógyítani! Egy ehhez hasonló, téren is időn átívelő, fantasy elemekkel kevert sci-fi történet végre igazi felüdülés lesz a sok passzosgúnyás bohóc világmegmentései mellett!

Blair Witch (2016)

A nagy szuperhősdömping közepette szinte észre sem vettük, hogy idén még egy ismert franchise folytatódik: 17 évvel az első rész után feltámad a kézikamerás horror műfaj megteremtője, az itthon Ideglelés címmel ismert Blair Witch Project! Kérdés persze, hogy az 1999-ben még újnak számító zsáner tud-e ütős lenni úgy, hogy már nem is az eredeti film alkotói (Daniel Myrick, Eduardo Sánchez) készítik a folytatást, hanem az ő köpönyegükből kibújt V/H/S csapata. 

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu