Brad Pitt megérkezett a Hungaroringre - VIDEÓ

A sztár nálunk forgatja új filmjét.

A Port is beszámolt róla tavaly júliusban, hogy forog Brad Pitt akkor még cím nélküli Formula-1-es filmje, amely azóta már kapott egy teasert is. A most már F1 címen futó film az Apple TV+ kiemelt presztízsprodukciója, de 2025. június 27-én az IMAX mozik is bemutatják majd. Pitt egy olyan veterán Forma–1-es autóversenyzőt alakít, aki a '90-es évek ünnepelt sztárpilótája volt, de egy súlyos baleset után kiszállt a száguldó cirkuszból. Most viszont visszatér a fiktív APXGP csapat színeiben, hogy az utolsó helyen tengődő istálló ifjú titánjának (Damson Idris) útját egyengetve az új szezonban legyőzzék együtt a Ferrarit, a Red Bullt és a többi ismert nagyágyút.

A film érdekessége, hogy valódi Forma–1-es pályák igazi versenyei során forgott, így a vásznon a Brit Nagydíjnak otthont adó Silverstone, a belgiumi Spa Francorchamps, az Abu-Dzabiban található Yas Marina mellett a mogyoródi Hungaroringet is viszontláthatjuk. Utóbbi jeleneteket még most is forgatják, amit onnan lehet tudni, hogy sikerült lencsevégre kapni, ahogy Brad Pitt megjelent a Hungaroringen autóversenyző jelmezben. A stáb amúgy már tavaly is dolgozott a Hungaroringen, még egy saját boxot is felépítettek maguknak a Magyar Nagydíj idején.

A Blikk információi szerint a 60 éves színész egy Budapest belvárosában található luxusszállodában húzza meg magát az ittléte alatt. A sztár már többször járt nálunk, legutóbb 14 éve, amikor elkísérte akkori párját Angelina Jolie-t, aki A vér és méz földjén című filmjét forgatta itt. Pitt és Jolie 2011 októberében visszatértek a Z világháború forgatása miatt, ráadásul ugyanazt a budai villát bérelték ki, ahol egy évvel korábban is laktak.

@henriracingteam Brad Pitt doing some laps at the Circuit of Hungary for his F1 Movie 2024 #bradpitt #f1movie #hungariangp #hungaroring ♬ original sound - henriracingteam

A filmet a Top Gun: Mavericek is jegyző Joseph Kosinski rendezi, a neves Forma–1-es pilóta, Lewis Hamilton az egyik producer, a főbb szerepekben pedig Idris Damson, Kerry Condon és Javier Bardem lesz látható Pitt mellett.

Via: Blikk