Channing Tatum megint vetkőzni fog

Jön a harmadik Magic Mike-film az HBO Maxra, és újra Steven Soderbergh rendezi.

A 2012-ben bemutatott Magic Mike, amelyben Channing Tatum és Matthew McConaughey egy férfi sztriptízklub sztárjait alakították, váratlanul nagy sikert aratott (167 millió dollárt szedett össze világszerte), de nemcsak a közönség szerette, a kritika is, és számos díjat és jelölést vihetett haza. Magic Mike Live címen még egy színpadi show is készült belőle, amely eljutott Las Vegasba, Londonba, Berlinbe és Ausztráliába is.

Nem is csoda, hogy 2015-ben érkezett a folytatás Magic Mike XXL címen, legfeljebb az lehetett meglepő, hogy Soderbergh csak vezető operatőrként és vágóként vett részt a film elkészítésében, a rendezői széket átengedte korábbi rendezőasszisztensének, Gregory Jacobsnak.  

A Magic Mike’s Last Dance („Magic Mike utolsó tánca”) címmel készülő harmadik részben viszont már ismét ő veszi át a direktori feladatokat, míg az író az előző két filmet is jegyző Reid Carolin lesz.

Természetesen Channing Tatum  is visszatér, elvégre az egész sztorit részben az ő élete inspirálta, és ha hihetünk a címnek, akkor ez lesz a sorozat utolsó felvonása. A hírt maga a színész is megerősítette, kitweetelte ugyanis a forgatókönyv címlapját.

Tatum egyébként már rendezőként is bemutatkozott, a Magic Mike írójával, Reid Carolinnal közösen jegyzi a Dog című családi vígjátékot, amely nálunk február 17-én kerül a mozikba. Egy hónappal később pedig érkezik Az elveszett város című romantikus akcióvígjátéka, amelyben Daniel Radcliffe és Sandra Bullock lesznek a partnerei.

Azt még nem tudni, a Magic Mike’s Last Dance mikor kerülhet a nézők elé, csak a helyszín biztos: Soderbergh előző két rendezéséhez, a Szabad szavakhoz és a No Sudden Move-hoz hasonlóan ez is kizárólag az HBO Maxon lesz látható.

via: THR

Beköltözött a magas kultúra a SZESSÖN próbatermébe. Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész mesélt a zenélés és az írás kapcsolatáról, hogy például Tinódi Lantos Sebestyén volt az első magyar slammer. Végül megpróbálkozott minden idők egyik legvitatottabb dobosának dobtémájával is.