EFOTTi csütörtök

Ma idén is fesztiválra ébredtem. A Mézesvölgy túl negédesen hangzik, marad a pillanatnak az EFOTT, még úgysem voltam ott. Voltam egyetemista és főiskolás is, a turisztikai találkozás sincs ellenemre. Sajnos, amiket itt leírtam, nem igazak, főleg a turisztikai része, már itt a másodikon is szédülök, és öregebb vagyok hazánk legrégebbi fesztiváljánál is, félek, így, ötven fölött már be sem engednének. De kifogni nem tudnak rajtam, jól felkészültem a programokból, ráittam a szédülésre, jöhet az otthoni fesztiválbulizás!

Minden fesztivált jógával kezdek, így megvan az évi két alakalom, bőven elég. A Diákhitel Hencsergőnél kell keresni hajnal 10 órakor, így erről lecsúszok és a sokkal érdekesebben hangzó Másnaposkodj a jólvanezíggyel ismerkedek, mégis inkább. De honnan sejthették? Itt egész jól ellennék sört szörpölgetve, de elűz a Falunap, ezért elmegyek a Daytime színpadhoz, hátha Danny Better! De sajnos nem, ezért megtámogatom a sör szponzorációt, és várok a nem nagyon estig, akkor szok beindulni aminek kell. Miután a Soproni Nagyszínpadon berobbant a TNT, nagyon nem volt jó már ott, inkább a másik, HSUP Nagyszínpadnál befordultam a Konyhába és rágyújtottam egy nótára.

Innen átdúdoltam magam a Rauch Mytea Arénához, ahol a The Anahit meggyőzően produkálja magát. Megpróbálom a Best of Gesztit a Soproninál, de úgy elunom magam, hogy Danny-nek megint adok egy esélyt, hiába. Danny Bestet kellett volna hívni, és talán egy better Gesztit.Kipihenem magam a kora Esti Kornélon, de az utánuk jövők zenéje újabb menekülésre kényszerít, irány megint a HSUP! A Punnany Massif megbízhatóan besöröztet, és amíg nyomják, a sok kétes szereplő leszerepel máshol.

Eljött az idő, hogy visszamerészkedjek a Soproni színpadához újfent, mert azt tudom, hogy Korda Gyuri bácsiban és Klárikában nem csalódhatok nagyot. A nosztalgikus életöröm után van idő feltöltekezni az élet másik örömével, és elindulni a mi napunkat búcsúztató Parno Graszt megtekintésére. Utólag átnézve a programokat nem mondhatnám, hogy lemaradtam valamiről, ha inkább túl is teljesítettem a nagy szaladgálásban, mindent láttam, amit érdemes, és azt is amit kevésbé. Nem tudom, mit várok a péntektől, de holnap a whiskeyt is előveszem a hűtőből, hátha jobb lesz a turisztika!