Hétfőn ezt nézheted, ha otthon leszel

Lehet tűző napsütés, vagy heveny vihar, a szobában temperált körülmények között tudod élvezni a kulturális élet adta sörözési lehetőséget, amihez minden adott az éterben. Minden érzékszervre hat az online világ. Nézhetsz művészetet, meg hallgathatod is, miközben simogatod a laptopot és ízleled azt a sört.

XVIII. Táblaképfestészeti biennálé

június 8. 6:00

Virtuális seregszemlével, acélszobrászati kiállítással és Nagy Gábor, Munkácsy-díjas festő - és grafikusművész tárlatával is várja idén az érdeklődőket a szegedi REÖK. Bár a járványhelyzet miatt március óta zárva tartanak az épület kiállítótermei, a kultúrpalotában bíznak abban, hogy hamarosan újra fogadhatnak látogatókat.

 

Móser Ádám erkélykoncert élő közvetítés

június 8., 17:00

Minikoncert minden nap! Móser Ádám minden nap 17:00 órától rövid, élő erkélykoncerttel jelentkezik!

 

TRIP WebSzínház // Deés Enikő - Anyakovász

június 8. 19:00

A szerző előszava: "Van ez a két nő, ez az anya-lánya. Olyanok ők egymásnak, mint az öreg zománcos lábas meg a rárakódott, évszázadnyi zsírréteg... az a fekete ragacsos, a mosogatószivacsok rémálma. Ebben a lábasban kedden fánkot sütünk, pénteken rosejblit, vasárnap meg rántott húst, és kizárólag tévedésből főzünk benne teát. Kár is erről pucolgatni a zsírt, jönne vele a zománc is. Elválaszthatatlanok. "

 

Most vagy soha! - ONLINE beszélgetések Feldmárral

június 8. 19:00

Havonta egyszer hétfő este 19 órától Feldmár András ONLINE beszélget aktuális vendégével! A mai téma: REZILIENCIA, A LELKI ELLENÁLLÓKÉPESSÉG - Beszélgetőpartner: Al Ghaoui Hesna

 

Karanténestek 61. - Budapesti Fesztiválzenekar

május 8. 19.45

Induljon a hét a Budapesti Fesztiválzenekar kamarakoncertjével. A programban Mozart és Vanhal művei mellet Szervénszky Endre Fúvósötöse és Anthony Plog Három miniatűrje is hallható lesz.

 

Monday Concerts live on Staatsoper.TV

június 8. 20:15

A hétfői koncertek programja vokális és kamarazenei művekből valamint balettek részleteiből áll össze. A Bayerisches Staatsorchester zenészei, a Bayerisches Staatsballett táncosai és a Staatsoperben fellépő művészek produkcióit láthatjuk.