Keddi programajánló

Az ünnepnapon nem kényeztetnek el a programok, de aki mégis zenével emlékezne meg minden szentről, az megteheti, pici válogatással.

Hajógyár x A38▪️NLP live x Bánki Beni

A38 Hajó, november 1., 17:00

November első Zene x Szöveg estjén új műsorvezetővel ismerkedhettek meg az A38-on! Kemény Zsófi a szövegek és a nyelv bűvkörében nőtt föl. Miután pedig több kötetet is megjelentetett és országszerte nagy sikereket ért el slammerként, most a Zene x Szöveg házigazdájaként fogja bemutatni nektek hónapról hónapra a legizgalmasabb alkotókat, akik a magyar nyelvvel dolgoznak!

Future Islands

Akvárium Klub, november 1., 19:30

A Future Island egy amerikai szintipop banda, akik egy szerencsés pillanatnak köszönhetően világszerte ismertek lettek, azonban ők csak azt tették, amit addig is: szívüket lelküket beleadták a produkciókba és a művészet hatalmas erejét a szeretet és a remény terjesztésére fordították.

2011 óta már kilenc alkalommal állt tömött széksorok előtt színpadra Trace Bundy, hangszerének egyedülálló mestere. A közvetlen, néha egészen játékos, interaktív koncert a szakértő és a jazz gitározás rejtelmeiben kevésbé jártas közönséget egyaránt lenyűgözi. A tapping és a looper effekt szakavatott mestere egymaga képes teljes zenekarokat meghazudtolóan telt hangzást gerjeszteni a mindössze hat húr és az ismétlő-effekt segítségével. Játékában az élőben építkező, utánozhatatlanul precíz riffeket könnyed, ám annál impulzívabb szólókkal teszi teljessé.

LFZE Open Jam: Éles Máté Trio

Budapest Jazz Club, november 1., 22:00

Minden kedd este a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem fiataljai várják a spontán örömzenélés izgalmait kereső közönséget és a játékba bekapcsolódni vágyó zenészeket a Budapest Jazz Clubba. Hétről-hétre más és más tehetséges LFZE hallgatókból álló formáció garantálja a felhőtlen szórakozással fűszerezett igényes jazz zenét és a változatos, improvizatív hétindító esteket!