Keddre ajánljuk

Mára is ajánlunk pár programot, amihez nem kell kimozdulni.

Rumini

Online, május 4., 08:00

A tengerész-kalandregényekből jól ismert Rumini és társai ezúttal ismét nagy bajba keverednek. A vadonatúj, színpadra írt történetben Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni.


Matek érettségi 2021

Online, május 4., 09:00

Érettségizzetek együtt 2021-ben Gerőcs Tanár úrral! Itt!


Excel: Logikai függvények - ingyenes webinár

Online, május 4., 14:00

A NIOK Alapítvány - Nonprofit.hu és a Morgan Stanley nagy sikerű Excel képzéssorozatának részeként ezúttal a következőkről tanulhattok:
Az Excel leggyakrabban használt HA függvényének alkalmazása
A matematikai logika és az igazságtáblázat
Egyéb logikai függvények, mint az ÉS, VAGY és NEM függvények


Replika Szabadegyetem - 4. Mire jó a szociológia és mire használják?

Online, május 4., 17:00

15 hét, 4 nagy terület, 15 interaktív előadás, vita és beszélgetés a szociológia aktuális kérdéseiről, hiánypótló jelleggel.


Játékosítás - jóval több, mint gondolnád

Online, május 4., 17:30

Új, izgalmas témával jelentkezik a Pagony tanároknak és érdeklődő szülőknek szóló online rendezvénysorozata, a Pagony Kapu. Izgalmas beszélgetésre, konkrét jógyakorlatok bemutatására hív mindenkit a Pagony Kriston Attilával és Vinczellér Katalinnal.


Japán művészet a mindennapokban

Online, május 4., 18:00

A Zen Akadémia hat alkalomból álló online művészeti kurzust hirdet. A kurzus kedd esti alkalmain a japán művészetelmélet alapfogalmaihoz kapcsolódva vizsgáljuk a japán szépségeszményt, számos példával illusztrálva ennek összetevőit.


Mivégre olvassunk verseket? Nyáry Krisztián újra a Mentor(h)álóban

Online, május 4., 18:00

Az elmúlt években már szinte hagyománnyá vált, hogy Nyáry Krisztián legújabb kutatásairól, legújabb könyvéről elsőként (vagy legalábbis az elsők között) a Mentor(h)áló vendégeként tartott előadást! Így lesz ez most is - ráadásul Krisztián most is egy nagyszerűnek ígérkező témával és vadonatúj előadással tér vissza a hallgatókhoz.


Valódi példaképek - online beszélgetés Dr. Kádár Annamáriával és vendégeivel

Online, május 4., 18:00

Valódi példaképek - beszélgetés értékekről, értékes emberekről és arról, ahogyan élni szeretnénk.
Beszélgetőtársak: Dr. Kádár Annamária, Al Ghaoui Hesna, Borbély Alexandra és Vecsei H. Miklós. Moderátor: Harsányi Bence.


Farkas Mira, Nyári László és Devich Gergely kamaraestje

Online, május 4., 19:30

A múlt évezred utolsó bő évtizedében is születtek sokat ígérő, sőt immár bízvást kiválónak is nevezhető magyar muzsikusok; ezt a koncertlátogató közönség alighanem rég felismerhette már. Ebből a nemzedékből valók e hangverseny fiatal művészei is, akik mindhárman jelentős versenygyőzelmeket, fontos debütálásokat tudhatnak maguk mögött, és elnyerték a Junior Prima Díjat is. Nyári László, Farkas Mira és Devich Gergely különleges műsor-összeállítással készül közös fellépésére.


Beatz x Poe's az A38 Hajón - Gömöri Eszter, Élő Csenge Enikő, Pintér Kristóf

Online, május 4., 20:00

Május negyedikén a Holdudvar alapítója, a García Lorca Halott formáció énekese és Szeged iránymutató slammere szövegelnek DJ Lee’n Gum és az ATMO ütemeire. A spoken word esthez az A38 Hajó Youtube-csatornáján csatlakozhattok.