Pénteki programok

Szabadtéri és fedettpályás programok mindenkinek.

Modernia │ kortárs zene nem csak gyerekeknek

Fotóudvar - Balaton Garten, Felsőörs, augusztus 6., 11:00-12:00

A Mona Dániel zenetörténész által vezetett könnyed, szórakoztató és interaktív előadás végére kiderül, hogy a ma is élő és alkotó Vajda János és Derecskei András zenéje nem is áll olyan távol a klasszikusoktól, mint azt elsőre gondolnánk, és hogy a kortárs klasszikus zenét nagyon is lehet élvezni.

János Vitéz / Jankovics Marcell rajzfilm

Dunakeszi Szabadstrand, augusztus 6.,11:15

Kalandos tündérmese, amelyben a címszereplő főhős egy falusi juhászbojtárból lett daliás huszár, akinek temérdek evilági hőstettet kell végrehajtania és túlvilági próbatételt kell tennie.

Szőnyi Kino Garden 2021

Tandem Nagymaros, augusztus 6., 18:00

Kedves Kinománok!
Idén ismét várnak titeket a Dunakanyar első kertmozijába, a Szőnyi Kino Garden filmhétvégéjére!
Ahogy azt már megszokhattátok, gondosan válogatott animációs- és rövidfilmeket nézhettek a partnerek idei versenyprogramjából.

AlkalMáté Trupp: Jordán Adél

Benczúr-kert, augusztus 6., 18:00, 20:30

A tizenötödik éve tartó sorozat keretében – immár utolsó alkalommal - nyaranta mindig más osztálytársukról vallanak az osztály tagjai.

Don Carlos, spanyol infáns

Spirit Színház, augusztus 6., 19:30

Az eredetileg a barokk Spanyolország lenyűgöző, fény-árnyék kulisszái közt játszódó politikai krimi és szerelmi forrongás címszereplője egy tiszta szívű, nagyra hivatott, Európán átívelő ambíciókat és romantikus álmokat dédelgető fiatalember, akinek épp saját zsarnoki apja állja útját, mind karrierjét, mind magánéletét illetően.

Tariqa (MA/HU)

Opus Jazz Club, augusztus 6., 20:00

A zenekar – élve a zene szabadságával – saját módján formálja koncertről koncertre a zenei anyagot, és sikeresen teremti meg a hagyományosan gyógyító és ünnepi szertartásokon előadott gnawa zenére jellemző erős érzelmi hatást.

Ford Fairlane kalandjai

Lupa Drive-in Autósmozi, augusztus 6., 20:45

Ford Farlaine annyira menő, hogy kizárólag híres együttesek, pop- és rocksztárok megbízásait vállalja, lévén ugyancsak bennfentes a zenei szakmában. Ford nem egyszerűen magándetektív: ő a rock'n'roll detektív, aki épp egy heavy metal énekes, műfajához méltó, látványos halálának körülményeit vizsgálja. Közben meggyűlik a baja egy elmebeteg gyilkossal, egy üresfejű libával, néhány majom popsztárral, az epekedő titkárnőjével, valamint a rendőrség egyik oszlopos tagjával, aki azt képzeli, hogy popsztár is lehetne.

BaLaToN klub - Kifulladásig

Hunnia Art Bisztró, augusztus 6., 21:00

Last Man Standing koncert a Hunniában... Technikai okok miatt, erre a koncertre korlátozott a klub befogadó képessége, ezért ha esélyt akarsz adni magadnak, hogy bejuss, érj oda időben!