Programok vasárnapi lazításhoz

Ha otthonodban töltöd a vasárnapot (és reméljük, hogy ott töltöd), akkor sem kell unatkoznod! Itt vannak a legjobb programok online, hogy még a kanapéról se kelljen felállni.

Hangszerbemutató Kárász Eszterrel

április 26. 9.30h; 10h

A gyerekek nagy kedvence, Kárász Eszter ismertet meg kicsiket és nagyokat a hangszerek világával, ezúttal a zongorát mutatja be nekünk.

 

Kishercegszemmel online

április 26. 10h; 18h

Az előadások a WonderPuck Utcai Fesztivál Facebook-oldalán lesznek elérhetők, a fenti időpontokban. Ha valaki lemaradna a hétfői és szerdai közvetítésekről, az hétvégén bepótolhatja. További információt a bábszínház honlapján található.

 

Budapesti Távmozi

április 26. 10.30h-tól

Mozizz otthonról!

 

Vaskakas Matiné: Repülési lecke kezdőknek

április 26. 11h

Hogy a vészhelyzet alatt se maradjunk vaskakasos élmények nélkül, a győri Vaskakas Bábszínház minden vasárnap 11 órakor elérhetővé teszi egy-egy előadás felvételét a gyerekek számára. Az előadásokat a színház hivatalos Youtube-csatornáján lehet majd követni.

 

elrow Home Sessions - Dennis Cruz and Rafa Barrios

április 26. 16h

Ki mondta, hogy otthon unatkozz? Ha bekapcsolódsz elrow Home Sessions közvetítéseibe, minden vasárnap partizhatsz a nappalidban. Táncolj otthon!

 

Móser Ádám erkélykoncert élő közvetítés

április 26. 17h

Minden napra egy minikoncert!

 

Road Movie Guide filmpremier - Kelemen Kabátban & Tilla

április 26. 18h

Tavaly indult útjára a Road Movie sorozat, amely keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos városokat, tájakat. Minden dalhoz és kliphez készült egy-egy önálló riportfilm is, amelyekben Tilla a zenekarokkal-előadókkal közösen mutatja be az érintett helyeket. A szobafogság idején itt az alkalom, hogy otthonunkból legalább virtuálisan körbejárjuk Magyarországot. A “Road Movie Guide Tillával” a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán április 26-án 18 órakor a Kelemen Kabátban zenekarral jelentkezik.

 

Magyar Bori - Karanténból Szól A Nóta

április 26. 18h

Magyar Bori népzenét és jazzt játszik a Karanténból Szól A Nóta vasárnapi első koncertjén.

 

Lui Bűvész Live Show 

április 26. 18h

Lui minden vasárnap mini Bűvész Show-val várja a rajongóit élőben. Ne maradj le a varázslatról! Kövesd a bűvészt a Facebookon, és garantáltan a te rosszkedvedet is eltünteti majd. LINK

 

Tompeti TV - 5. adás

április 26. 19h

Tompeti és Barátai újra a zenesarokban várják a gyerekeket online műsorukkal. Tompeti és Barátai váratlanul jelentek meg a színen. Közvetlenségüknek, játékosságuknak köszönhetően a gyerekek rögtön barátjuknak fogadták őket. Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja a zene nyelvén keresztül a legkisebbeket. Élőzenés koncertjükön sok érdekes hangszerrel is megismerkedhetnek a gyerekek, úgymint furulya, szájharmónika, arab és afrikai dobok, kazu, gitár és egyéb zenélő kütyük. A közvetítéshez ide kattintsatok!

 

Góbé Zenekar

április 26. 19h

A Góbé Zenekar egészen biztosan felejthetetlen mulatságot hoz a szobáinkba a Karanténból Szól A Nóta sorozat vasárnapi második koncertjén.

 

Dirty Planet: Signs of Life - In English VOL.3 - online

április 26. 20h

LINK a koncerthez.

 

The Hour of Relief - Live Sound Relaxations

április 26. 20h

iamyank a nappalijából folytatja a Soul Healing Session-öket, ami azért jó, mert így mindenki hozzájut ezekhez a különlegesen nyugodt, csendes, befelé figyelésre késztető muzsikákhoz.

 

Micsodaország - Quimby 25 a nappalidban

április 26. 20.30h

Készítsetek be mindent, amire szükségetek lehet egy tökéletes arénakoncerthez, mert a a Quimby 25. szülinapját újraünnepelhetitek, ezúttal a nappalitokban!

 

Spirit Színház: HétfőBűn - online közvetítés

április 26. 23h

A bűnök csábítóak. A büntetés fájdalmas. Melyik éri meg mégis? Izgalmas vendégeiket (színészeket, írókat, zenészeket, sportolókat, gondolkodókat, olyanokat, akik hisznek a spirituális intellektusban) ezekről a könnyed kérdésekről faggatják - "nem ígérjük, hogy kész válaszokat adunk-kapunk, de hogy lesz adok-kapok, az bizonyos, akár megfőzzük vendégeinket, akár jósdába visszük,
akár bűvös székbe ültetjük, akár ajurvédikus masszázsban részesítjük lelküket..." LINK az eseményhez.