Szombati vegyes

Pfühh, megint nagyon sok mindenből kellett összehozni a napi kedveskedést, úgyhogy a magam részéről a nap hátralévő részében már csak pizzát eszek, mutatom, hogyan. Próbáltam kedveskedni mindenkinek, ezért lesznek gyerekes cuccok, aztán középkorúak, illetve középkoriak is, meg, hogy legyen felnőttes, de abból is a zenés csak később, és az se túl későn. Azt hiszem, végül minden zsír lett.

Oroszlános Udvar, október 16., 9:00-től

Az előre jelentkező csapatoknak tűzifát, víz vételi lehetőséget, sörasztalt, sörpadot, étkezéshez eldobható, környezetbarát tányérokat, evőeszközöket biztosítanak. A nevezési lap és a versenykiírás innen letölthető, vagy átvehető a Klauzál Ház információs pultjánál.

Őszi Játékfesztivál

Budapest, október 16., 10:00-től

A nagy sikerre való tekintettel ismét egész napos játékfesztivált rendez az homoludens.hu Egyesület és az MKVM! Gyerekjátékokkal és felnőtt társasjátékokkal várnak minden játszani vágyó kicsit és nagyot egyaránt!

Szülinapi PagonyFeszt

Budapest, október 16., 10:00-től

Boldog 20. születésnapot, Pagony! Tartsatok velük október 16-án 10.00-14.00 óráig a Pagony különleges születésnapi fesztiválján! Kipróbálható társasjátékok: Kalandozoo, Rumini - Hajónapló, Kapj el! - Matricás Laci kártyajáték, Szofi zoknifogócska. Szerezd meg a jegyed még most!

Gasztrohegy 2021 • Világok konyhája

Badacsony, október 16., 11:00-től

2021 őszétől újra nekiindulnak, hogy meghódítsák a gasztronómia csúcsait, együtt, Badacsonyban. 10 vendéglátóhely vár tematikus gasztro-hétvégékkel és Badacsony egy olyan arcával, ami csak ilyenkor, a nyugodtabb időszakban mutatja meg magát.

Fékomadta fesztivál

Zsámbék, október 16., 13:00-tól

Zsámbék egyik első urának, Aynard lovagnak tiszteletére gyűlnek össze X-XI. század fegyveres hagyományait ápoló csapatok. A közönség megszemlélheti, kipróbálhatja, a korra jellemző fegyvereket: kard, íj, csatacsillag, kelevéz, illetve a középkori vásári forgatagot dobosokkal, dudásokkal.