Új disztópikus tini sci-fi érkezik a Netflixre – ELŐZETES!

Nem unod még Az éhezők viadalát, Az útvesztőt és társait? Akkor van egy jó hírünk.

Szeptember 13-án kerül fel a Netflixre McG (Charlie angyalai, Terminátor- Megváltás) új rendezése, a Csúfok, amely Scott Westerfield azonos című, magyarul is megjelent sorozatának első könyve alapján készült. A regény és a film egy olyan jövőben játszódik, ahol a tizenéves polgárokat plasztikai műtétekre kötelezik, mielőtt beléphetnének a polgári társadalomba. A 16 éves Tally (Joey King) is alig várja, hogy csatlakozhasson a világ többi részéhez, de új barátnője, Shay nem biztos benne, hogy széppé akar válni. Szívesebben próbálná ki az életet odakint. Amikor Shay megszökik, Tally a szépek világának egy teljesen új oldalát ismeri meg. A hatóságok az elképzelhető legrosszabb ajánlatot teszik a lánynak: találja meg barátnőjét és adja a kezükre, máskülönben sosem változhat széppé.

A Csúfok főszereplői Joey King (A csókfülke), Keith Powers, Chase Stokes, Brianne Tju és Jan Luis Castellanos, a regényt pedig Jacob Forman, Vanessa Taylor és White Anderson adaptálták.

McG-nek ez már az ötödik, Netflix számára készített filmje A világ pereme, A bébiszitter, A bébiszitter: A kárhozottak királynője és az Alkalmi randevú után.

Via: The Playlist